NEDA ISKRENO PRIZNALA

Kolegice joj zavide na mlađahnom izgledu, a on tvrdi: 'Bila sam očajna zbog svoje stražnjice'

 Facebook

Ove godine u kolovozu, Neda Ukraden će proslaviti 66. rođendan, no na mladolikom izgledu zavide joj i mnoge mlađe kolegice.

Pjevačica oduvijek ističe da na svoj izgled jako pazi, a za Blic se prisjetila svojih početaka karijere.

- Sedamdesetih i osamdesetih godina žarila sam i palila tada na jugoslavenskoj glazbenoj sceni. Između ostalog pjesmama, ali i svojim izgledom. Prava boja moje kose je zapravo crna, a duga crna kosa dugo je bila moj zaštitni znak. Kad sam je ošišala, to je bio dan žalosti za moje obožavatelje. Slali su me pisma u kojima su me pitali kako sam se mogla ošišati - ispričala je pjevačica.

Kao i mnogo puta dosad, priznala je da jako pazi na svoj izgled.

- Ja mislim da me nitko nikad nije vidio neurednu. U smislu prljava, to ne dolazi u obzir, ni na plac ne idem tako. To ne dolazi u obzir - zaključila je Neda. No za Blic je otkrila i jednu tajnu.

- U tinejdžerskim danima sam iz škole često kući dolazila plačući jer sam građena tako kako jesam. Htjela sam imati ravno tijelo, sve su prijateljice bile građene drugačije od mene. Dolazila sam kući u suzama, majka me nije mogla smiriti. Uvijek je mislila da mi je netko nešto napravio, a ja sam bila očajna jer imam prćastu stražnjicu - izjavila je Neda.

Iskreno je dodala da je zbog toga bila jako iskompleksirana, a danas, kako bi bila u formi, Neda svaki dan radi sklekove i trbušnjake.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 12:13