UPLAKANI SILENT BOB

Kevin Smith o vjenčanju godine: Affleck je napisao govor koji oduzima dah. Cmizdrio sam tijekom cijele ceremonije

Dugogodišnji prijatelj našalio se da je Affleck "sam svoj najveći obožavatelj" i zato je su njegovi zavjeti bili nevjerojatno dugi

Kevin Smith govorio je o vjenčanju

 Amy Sussman/Afp

- Čak bi i robot bez srca otišao s te ceremonije govoreći: "O moj Bože, prava ljubav se može dogoditi!". Bio je to pravi kraj iz bajke. A Jennifer Lopez ima besprijekoran ukus. Sve je izgledalo fantastično. Ona je izgledala fantastično. Svi su izgledali fantastično - otkrio je glumac, redatelj i producent Kevin Smith gostujući u talk-showu "The View" gdje je govorio o svojim projektima, ali i o vjenčanju Bena Afflecka i Jennifer Lopez u kolovozu gdje je bio jedan od svatova.

Smith se našalio na račun svojeg prijatelja rekavši kako je Affleck izrazio je svoju ljubav prema Jennifer Lopez u govoru na 12 stranica!

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

On The Jlo/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/On The Jlo/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- On je jedan od mojih omiljenih pisaca - istaknuo je Smith - Oboje su napisali svoje zavjete, ali on je napisao veliki govor koji oduzima dah.

Rekao je i da mu je jedna od najdražih stvari kod Afflecka to što je on "sam svoj najveći obožavatelj" i zato je njegov govor zauzeo tucet listova papira.

- Bio sam sretan zbog njih. Oni to zaslužuju - rekao je u ozbiljnijem tonu i otkrio da je tijekom cijele ceremonije "cmizdrio".

Smith i Affleck postali su jako dobri prijatelji nakon što su godinama surađivali na raznim projektima uključujući popularne komedije "Trgovci II", "Dogma" i "Jay i Silent Bob uzvraćaju udarac".

image

Kevin Smith i Ben Affleck surađuju već godinama. Na slici s Jasonom Mewesom

Admedia, Inc/Ddp Usa/Profimedia/Admedia, Inc/Ddp Usa/Profimedia

Lopez i Affleck iliti Bennifer 2.0 obnovili su svoju romansu 20 godina nakon što su prvi put bili u vezi. Vjenčali se u Affleckovoj vili u Georgiji 20. kolovoza, mjesec dana nakon iznenadnog vjenčanja u Las Vegasu.

Lopez je u svojem newsletteru za fanove "On The JLo" ispričala da je ona prošetala do oltara uz "True Companion" Marca Cohna, koju su ona i Affleck, odabrali kao "savršenu pjesmu za vjenčanje" kada su se prvi put zaručili prije više od 20 godina. Nije spominjala 12 stranica zavjeta.

image

Vjenčanje Jennifer Lopez i Bena Afflecka

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Pjevačica je također otkrila da su njihova djeca iz prošlih brakova prošetala do oltara uz pjesmu "The Things We‘ve Handed Down".

- Dvadeset godina između tih mladenačkih snova i svijeta odraslih ljubavi i obitelji koji smo oboje prihvatili tog dana, donijelo je ovom braku više nego što je itko od nas ikada mogao zamisliti - rekla je Lopez o emotivnom trenutku.

- Nismo se samo vjenčali jedno s drugim, uveli smo našu djecu u novu obitelj. Svi su bili uz nas na taj dan, na našu veliku čast i radost.

Kevin Smith, iako se šalio na račun prijatelja, ipak nije spomenuo nikakve probleme. A njih je bilo. Naime, J. Lo je rekla kako su "svi" (misleći na obitelj) imali "nekih problema sa želucem" u danima prije samog velikog slavlja.

- Ipak, nisam se bojala, nisam ni u jednom trenutku osjetila dvojbu. Cijeli sam taj tjedan bila smirena i sigurna jer sam osjećala da smo u Božjim rukama - kazala je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:15