MLADA NATALIA

Kći tragično preminulog košarkaša pojavila se u reklami Victoria‘s Secreta: ‘Predivno je‘

Natalia je prvi angažman kao model imala prošle godine na milanskom tjednu mode kada je nosila revije Versacea i Bossa

Natalia Bryant u reklami za Pink/Victoria‘s Secret

Najstarija kći tragično preminulog košarkaškog asa Kobea Bryanta, Natalia (21) ozbiljno je krenula u svijet modelinga. Najnoviji angažman je onaj u reklami za liniju Pink globalno poznatog brenda donjeg rublja Victoria‘s Secret. Pink je, prije svega, namijenjen tinejdžericama i mladim ženama.

Natalia je zapela za oko ljudima iz Victoria‘s Secreta nakon što je debitirala kao manekenka prošle godine u rujnu. Tada je na tjednu mode u Milanu nosila revije Versacea i Bossa.

image

Natalia Bryant na reviji Bossa

Agence/bestimage/profimedia/Agence/bestimage/profimedia

Za Victoria‘s Secret snimila je spot i editorijal. Pozirala je u bijeloj košulji i smeđoj majici i tenisicama krem boje.

Izjavila je kako je to bio posao iz snova, a na svojem profilu na Instagramu objavili fotografije i video uz komentar "Stižu uniforme za kampus".

Njezin prvi angažman za Victoria‘s Secret pozdravili su mnogi od njezinih čak 2,9 milijuna pratitelja na Instagramu, a posebne čestitke dobila je od mame Vanesse (42) koja joj je pomagala kada se Natalia zainteresirala za manekenstvo i modeling. Vanesa Bryant se i sama bavila modelingom u mladosti.

image

Natalia Bryant na reviji Versacea

Rick Gold/capital Pictures/profimedia/Rick Gold/capital Pictures/profimedia

"O, Nani, predivno je! Sviđa mi se!", napisala je mama koja drži obitelj na okupu nakon što su Kobe i njihova kći Gianna, tada 13-godišnjakinja, poginuli u padu helikoptera 2020. godine. Osim Natalie, Bryantovi imaju još dvije kćeri Capri (7) i Biancu (5).

Natalia koja trenutno studira filmsku umjetnost na University of Southern California, uz modeling bavi se i sportom, no nije poput oca izabrala košarku nego odbojku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. kolovoz 2024 16:29