MLADA PODUZETNICA

Kći slavnog glumačkog para tvrdi: ‘Roditelji mi ne daju džeparac, dečko i ja otvaramo kafić‘

Definitivno imaš prednost kada imaš slavne roditelje, priznala je Ireland

Ireland Baldwin

 Profimedia

Manekenka Ireland Baldwin odbacila je glasine da je njeni slavni roditelji, Alec Baldwin i Kim Basinger, još uvijek financiraju dok je svojim pratiteljima na TikToku otkrila da je vlasnica tvrtke.

- Roditelji su mi puno pomogli u životu. Učinili su mi život mnogo lakšim nego što su to učinili roditelji mnogih drugih ljudi, rekla je u TikTok videozapisima.

Međutim, Basinger sada živi svoj život dok Baldwin ima puno djece i ženu koje mora uzdržavati, govori Ireland.

U drugom videu podijelila je sa svojim pratiteljima čime se trenutno bavi.

- Ja sam vlasnica tvrtke. Moj dečko i ja otvaramo kafić, vinski bar i butik, rekla je te nadodala kako također radi na udomljavanju pasa.

Kada je jedan korisnik TikToka komentirao video nazvavši Ireland ‘bebom nepotizma‘, mlada poduzetnica uzvratila je još jednim videom.

- Ništa nije gore nego kada se netko rodi u poznatoj obitelji, a ne uspije. Treba priznati kako su mu se ta vrata otvorila i kako im je bilo lakše nego mnogima drugima. Definitivno imaš prednost kada imaš slavne roditelje, priznala je Ireland.

Objasnila je kako nije teško prihvatiti da istovremeno može biti privilegirana, ali i dalje imati odvojen život od roditelja.

- Ne motam se oko njih i ne čekam da mi pruže priliku da radim stvari, rekla je o Baldwinu i Basinger koji su se razišli 2001., šest godina nakon njezina rođenja.

- Ja sam svoja osoba i radim svoje stvari i znam da je to možda teško prihvatiti, objasnila je.

Ireland je nedavno debitirala sa svojom novom frizurom za koju je priznala da je dugo vremena skupljala hrabrost.

- Kosa mi je uništena zbog godina izbjeljivanja i modelinga od 17. godine. Oduvijek sam ovo željela učiniti, ali sam se bojala, priznala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:33