BEZ RAZMIŠLJANJA

Kći najuvjerljivijeg Trumpovog imitatora objavom šokirala fanove: ‘Volim impulzivne odluke‘

Mlada manekenka već ima brojne tetovaže, a poznata je po provokativnim fotografijama...
Ireland Bladwin
 Instagram

Glumica i manekenka Ireland Baldwin (25) pratiteljima na Instagramu pohvalila se novom tetovažom - i to na stražnjici. Kći glumačkog para Kim Basinger (67) i Aleca Baldwina (63) odlučila je tijelo ukrasiti motivom - kaubojske čizme.

- Napravila sam novu tetovažu jer volim impulzivne odluke - napisala je Ireland ispod fotografije u bikiniju iako značenje ove fotografije baš i nije jasno. Objava je skupila preko 18 tisuća lajkova, a mnogi fanovi komentirali su s oduševljenjem.

Mlada manekenka već ima brojne tetovaže, a poznata je po provokativnim fotografijama. U lipnju prošle godine je pozvala svoje pratitelje da glasaju na predsjedničkim izborima poziravši u toplesu. Tada je na bradavice zalijepila naljepnice s natpisom: "Ja sam glasala".

Njezin slavni otac ne krije razočarenje kćerkinim golišavim fotografijama. U nekoliko navrata s neodobravanjem je komentirao objave na Instagramu.

Ispod fotografije u gaćicama koju je Ireland podijelila 2019. glumac je začuđeno napisao: "Oprosti. Što?", dok je godinu ranije na manekenkino golišavo poziranje na motoru reagirao s: "Ne... samo ne".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:09