PRIRODNI IZGLED

Kći Brucea Willisa otkrila pratiteljima da je uklonila filere iz svog lica, oni pozdravili njezinu odluku

‘Još uvijek učim sjediti sa sobom takva kakva jesam...‘, iskreno je napisala Tallulah Willis u svojoj objavi na Instagramu

Tallulah i Bruce Willis

 Face To Face/Face To Face/Profimedia/Face To Face/face To Face/profimedia

Tallulah Willis uklonila je filere s lica i podijelila svoj prvi selfi nakon operacije, prenosi The Mirror. Najmlađa kći Brucea Willisa i njegove bivše supruge Demi Moore na Instagramu je objavila svoj prirodni izgled, a da je maknula filere bojala se podijeliti.

"Bojala sam se spomenuti, ali nedavno mi se filer rastvorio - nakon što sam bila vrlo emotivno i psihološki zaokupljena onim što sam mislila da je napravljeno, nisam vidjela svoju pravu strukturu kostiju već 6 godina. Još uvijek učim sjediti sa sobom takva kakva jesam...", iskreno je napisala u svojoj objavi Tallulah.

Velika je većina pratitelja pozdravila ovu njezinu odluku. "Dobra odluka i sjajna objava koja izražava tvoju istinu. Imaš predivno lice i strukturu kostiju", "Hvala ti što si s nama podijelila svoje putovanje...", neke su od reakcija na objavu.

Ovo je još jedan put da je Tallulah otvorila dušu svojim pratiteljima. Posljednji se put to dogodilo kada je otkrila da joj je dijagnosticiran autizam. A da kroz emotivan period prolazi cijela obitelj poznato je svima otkako je javno potvrđeno da Bruce Willis ima frontotemporalnu demenciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 20:04