U LOŠIM SU ODNOSIMA

Kći Brada i Angeline službeno se odrekla očevog prezimena: ‘Njega je to uznemirilo‘

Shiloh je svoju odluku objavila u novinama, a sad joj je zahtjev za promjenu prezimena odobren

Angelina i Shiloh

 Tiziana Fabi/Afp

Nakon što je prošli mjesec putem Los Angeles Timesa objavila da se odriče očevog prezimena, Shiloh Jolie-Pitt je i službeno promijenila prezime, prenosi People. Zahtjev za promjenu prezimena su joj odobrili te se sada Shiloh preziva Jolie, kao njezina majka Angelina.

image

Angelina Jolie i Shiloh

Angela Weiss/Afp

Postupak promjene prezimena je potrajao jer se dogodila greška na sudu, točnije provjera nije bila potpuna.

"Svi koji prolaze kroz postupak promjene prezimena moraju proći provjeru koju radi zaposlenik suda. Zbog pogreške će Shiloh dobiti drugi termin", rekao je ranije odvjetnik Peter Levine. U srpnju je, zbog zakona, morala putem novina objaviti da se odriče prezimena svog oca Brada Pitta, a novo saslušanje se održalo u ponedjeljak.

image

Brad Pitt, Pax, Shiloh i Maddox

Matt Baron/beimages/beimages/profimedia

Angelina i Brad zajedno imaju šestero djece, Shiloh, Paxa, Vivienne, Knoxa, Maddoxa i Zaharu. Vivienne je također nedavno odbacila očevo prezime te rekla kako ne želi imati nikakve veze s njim, a u lošim odnosima sa svojim ocem je i Zahara. Prema pisanjima stranih medija, nitko od djece nije u dobrim odnosima s Bradom, a njemu je jako teško palo kad je saznao da će Shiloh promijeniti prezime.

image

Shiloh, Zahara, Angelina Jolie, Vivienne, Maddox i Knox

Doug Peters/alamy/alamy/profimedia

"Uznemirilo ga je to. Podsjeća ga da je izgubio svoju djecu, naravno da to nije lako za njega. On ih voli i nedostaju mu", rekao je ranije izvor za People.

image

Angelina Jolie s kćerima Shiloh i Zaharom

Maurizio D‘avanzo/Ipa/Pa Images/Profimedia

Početkom kolovoza je sin Brada i Angeline, Pax, imao tešku prometnu nesreću nakon koje je završio na intenzivnoj njezi. S odjela intenzivne njege su ga pustili nekoliko dana kasnije, ali ga čeka jako dug oporavak. "Pustili su ga s intenzivne njege. Ima kompleksnu ozljedu i sad počinje dug put oporavka i fizikalne terapije", rekli su izvori za strani medij pa dodali da je Angelina cijelo vrijeme bila uz njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 17:17