LJUTITA IRELAND

Kći Aleca Baldwina o neviđenoj tragediji na filmskom setu: ‘Izgubite moj broj, ne zovite nikad više!‘

Ireland Baldwin na Instagramu se oglasila o bešćutnim novinarima, te je poslala poruku obiteljima kojima se dogodila tragedija
Ireland Baldwin
 Image Press Agency/AFP

Kći glumca Aleca Baldwina koji je na filmskom setu slučajno usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, Ireland Baldwin na Instagramu se oglasila o bešćutnim novinarima, te je poslala poruku obiteljima kojima se dogodila tragedija.

- Svim novinarima koji su me pokušali kontaktirati danas želim poručiti da su bezosjećajni. Svatko tko je dobio moj broj, molim vas izgubite ga i nemojte me više nikad kontaktirati, napisala je.

image
Ireland Baldwin/Instagram

U narednom storyju iskazala je podršku obiteljima Hutchins, te napisala kako se nada da će Joel Souza ubrzo ozdraviti.

- Voljela bih da oca mogu čvrsto zagrliti danas - poručila je.

image
Ireland Baldwin/Instagram

Putem društvenih mreža oglasio se i njezin otac, Alec, koji je rekao kako je u kontaktu s obitelji preminule snimateljice.

- Nema riječi kojima bih mogao izraziti šok i tugu nakon tragične nesreće u kojoj je život izgubila Halyna Hutchins, supruga, majka i naša cijenjena kolegica. Surađujem s policijom kako bismo utvrdili kako se točno ova tragedija dogodila. U kontaktu sam s njezinim suprugom te sam mu ponudio podršku, napisao je Baldwin na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:58