GREŠKA U PHOTOSHOPU?

Kate Middleton čestitala rođendan princu Williamu pa se opet našla na meti kritika: ‘Zar nije ništa naučila?‘

Komentatore na X-u zbunile su poze kraljevske obitelji te tvrde kako ih se montiralo na fotografiju

Princ William s djecom

 X/Princ i princeza od Walesa

Nakon incidenta s pretjeranom i pogrešnom foto-manipulacijom povodom Majčinog dana, Kate Middleton opet se našla usred skandala vezanog uz Photoshop. Naime, njen suprug, princ William, slavi 42. rođendan, a povodom toga je Kate objavila obiteljsku fotografiju na X-u i ponovno podbacila sa svojim vještinama u Photoshopu.

- Sretan rođendan, tata, svi te jako volimo! - napisala je princeza od Walesa uz fotografiju koja je podijelila mišljenja javnosti.

Obitelj je na fotografiji odjevena u ležernu odjeću, a uhvaćeni su u skoku, dok se smiješe svojoj majci koja je obiteljski portret, navodno, snimila u Norfolku prošlog mjeseca. Doduše, komentatore su zbunile poze kraljevske obitelji te tvrde kako su dodatno namontirani u fotografiju.

Neki su komentatori istaknuli kako je fotografija "smiješna", dok su drugi naglasili činjenicu kako im treba "bolji fotograf od Kate".

- Je li moguće da ništa nisu naučili...? - upitao je jedan komentator na X-u.

S druge strane, ima i onih koji hvale simpatičnu fotografiju te ističu kako je princ zgodan i čestitaju mu rođendan, a jedna je pratiteljica na X-u napisala kako joj je ovo "najdraža fotografija kraljevske obitelji ikada".

Što se tiče prošle fotografije Kateine obitelji koja je digla prašinu, Instagram je na spomenutu fotografiju dodao crveno upozorenje na kojem stoji da je riječ o ‘‘izmijenjenoj fotografiji‘‘ i to nakon što je i sama Kate potvrdila da je uređivala fotografiju - navodno iz razloga da "svi dobro izgledaju na njoj".

Fanovi su primijetili da na slici na desnoj ruci princeze Charlotte nedostaje dio rukava, ali i da su prsti Kate Middleton oko princa Louisa na lijevom dijelu fotografije mutni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 10:46