ODGOVORILA NA KRITIKE

Kate Beckinsale zabrinula fanove: ‘Imam svoje razloge. Ostavite mi guzicu na miru i brinite se o svojoj‘

Objasnila je da postoji nekoliko razloga za njene fizičke promjene, a uključuju neke potresne životne događaje

Kate Beckinsale

 Screenshot/instagram/

Kate Beckinsale je otkrila da je njen drastičan gubitak težine rezultat "stresa i tuge" koje je uzrokovala smrt njenog očuha i rak koji je dijagnosticiran njenoj majci.

Poznata britanska glumica žestoko je kritizirala neke od svojih pratitelja na Instagramu, koji su joj uzastopno pisali komentare da se "mora udebljati".

Nakon što je podijelila video isječak u kratkom topiću i donjem dijelu bikinija, jedan pratitelj je upitao gdje je nestala njezina stražnjica te pokušavao nagovoriti slavnu glumicu da "krene raditi čučnjeve". Drugi je tvrdio da joj se tijelo "smanjilo", dok je treći inzistirao da je "djelovala uzrujano" u videu objavljenom u ponedjeljak navečer, prenosi Daily Mail.

Kate nije trošila vrijeme i uzvratila je okrutnim komentatorima i objasnila da postoji nekoliko razloga te fizičke promjene, a da je glavni čak "šest tjedana provedenih u bolnici".

- Gledala sam kako moj očuh umire, prilično šokantno, moja majka ima rak, a ja sam zbog cijelog tog stresa i tuge izgubila nešto kilograma - napisala je 51-godišnja glumica.

- Sve se izdogađalo prilično brzo, a onda sam bila u bolnici čak šest tjedana jer mi je tuga napravila rupu u jednjaku, zbog čega sam povraćala obilne količine krvi i teško jela - nastavila je Beckinsale i dodala kako je usprkos svemu "jako, jako naporno radila na filmu koji se bavio tematikom smrti njena oca". Nadalje, osvrnula se i na negativne komentare o njenom izgledu.

- Nije me briga što mislite o mojoj stražnjici. Možda biste se trebali brinuti za vlastitu je**** stražnjicu. Predlažem da gurnete nešto u nju, poput velikog ananasa ili cigle - zaključila je.

Naime, njen očuh Roy Battersby, preminuo je od posljedica moždanog udara u siječnju, i to tijekom borbe s čak dva oblika raka. Imao je 87 godina. Pokojni britanski TV redatelj, poznat po projektima poput "Između redaka" i "Crvenog Merkura", oženio je glumičinu majku Judy 1997. godine. Inače, Judyin prvi suprug i Beckinsalein otac, Richard Beckinsale, umro je od srčanog udara 1979. godine.

image

Kate Beckinsale

Screenshot/instagram/

Kako je Jutarnji već pisao, Beckinsale je još u ožujku zabrinula obožavatelje fotografijama iz bolničkog kreveta. Na fotografijama je Beckinsale nosila plavu bolničku opravu i ogromnu mašnu na glavi dok snima selfie, i to u suzama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. kolovoz 2024 09:45