NASTAVAK RIVALSTVA

Justin Timberlake želi intervju kod Oprah: ‘Sve s Britney je krenulo nizbrdo, želi ispričati svoju stranu priče‘

Obožavatelji koji su bili na koncertu oglasili su se na društvenim mrežama i tvrdili da je Justin bio ‘izrazito oštar‘

Justin Timberlake i Britney ranih 2000.

 Profimedia/

Justin Timberlake razmišlja o intervjuu s Oprah Winfrey povodom nove drame sa svojom bivšom djevojkom Britney Spears, prenosi Page Six.

- Justin stvarno nije sretan kako su stvari krenule nizbrdo - rekao je izvor za britanski The Sun.

- Želio je da njegova nova glazba govori sama za sebe, ali to očito nije uspio - govori izvor o trenutačnoj situaciji.

image

Britney i Justin, 2002.

Lucy Nicholson/Afp/Profimedia/Lucy Nicholson/afp/profimedia

Prošli tjedan, bivši član NSYNC-a, našao se u neugodnoj situaciji kada je naizgled osudio i prozvao Spears tijekom koncerta na kojem je promovirao svoj nadolazeći album. Naime, obožavatelji koji su bili na koncertu oglasili su se na društvenim mrežama i tvrdili da je Justin bio "izrazito oštar" prije nego što je otpjevao svoju pjesmu o prekidu veze s Britney, "Cry Me A River". Očekivano, Britneyini obožavatelji nisu bili sretni.

Njegovi komentari na pozornici samo su dolili ulje na vatru, a predstavnik 43-godišnjeg Timberlakea nije odgovorio na zahtjev Page Sixa za komentar.

Navodno, tijekom svog nastupa u Irving Plazi u New Yorku 31. siječnja, na Timberlakeov 43. rođendan, ponovno je u fokus stavio odnos s pop zvijezdom, njegovom bivšom djevojkom.

image

Britney i Justin, 2001.

Ron Wolfson/mpi/Capital Pictures/Profimedia/Ron Wolfson/mpi/capital Pictures/profimedia

- Želio bih iskoristiti ovu priliku i ispričati se apsolutno nikome - rekao je prije nego što je otpjevao "Cry Me a River", svoju pjesmu iz 2002. inspiriranu navodnom nevjerom popularne Britney tijekom njihove trogodišnje veze.

Dva dana ranije, pop princeza se ljubazno ispričala svima koje je "uvrijedila" svojim memoarima "The Woman in Me", u kojima je opširno pisala o svojoj romansi s Timberlakeom.

- Duboko mi je žao - podijelila je u sada izbrisanoj objavi na Instagramu. Spears se zatim izravno obratila svom bivšem, napisavši da "obožava njegovu novu pjesmu". Također, pohvalila je njegovo gostovanje kod Jimmyja Kimmela i istaknula kako je uvijek nasmiju.

image

Justin Timberlake tijekom snimanja reklame za Levi‘s

Levi‘s Via Bestimage/Bestimage/Profimedia/Levi‘s Via Bestimage/bestimage/profimedia

Međutim, nakon Timberlakeove lažne isprike tijekom koncerta, Spears je brzo uzvratila, i to objavom na Instagramu, uz sliku košarkaškog obruča iza kojeg svijetli mjesec.

- Netko mi je rekao da netko priča sr**** o meni na ulici! Hoćeš li to iznijeti na sud ili ćeš ići kući plačući mami kao prošli put? Nije mi žao! - napisala je u opisu. Naime, obožavatelji misle da ju je motivirao Justinov komentar u srijedu navečer jer je tijekom koncerta naglasio da se "nema kome ispričati".

Podsjetimo, zvijezda se našla na meti kritika u listopadu 2023. nakon što je Spears u svojoj knjizi otkrila da je pobacila prije dva desetljeća jer Timberlake “definitivno nije bio sretan zbog trudnoće” i “nije želio biti otac". Page Six je ekskluzivno izvijestio da Timberlake "kipti" zbog negativnih reakcija i ljutio se da je to "zasjenilo njegovu novu glazbu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:47