ČEKA SUĐENJE

Justin Timberlake napokon progovorio nakon što je uhvaćen pijan za volanom: ‘Samo jedan martini...‘

Pjevač je početkom ovog tjedna bio optužen za vožnju u alkoholiziranom stanju i dva prometna prekršaja

Fotografija Justina Timberlake nastala nakon uhićenja, a koju su objavili iz policijske postaje Sag Harbor

 /Afp/afp/profimedia

Justin Timberlake je napokon prekinuo šutnju o svom uhićenju. Podsjetimo, kako je otkrio TMZ, poznati pjevač je početkom ovog tjedna bio optužen za vožnju u alkoholiziranom stanju i još dva prometna prekršaja. Nije se zaustavio na znaku stop i držao u svojoj prometnoj traci.

Tijekom koncerta u Chicagu, prvog koji je održan u sklopu njegove svjetske turneje "The Forget Tomorrow" nakon uhićenja, Timberlake se nakratko obratio svojim obožavateljima, prenosi Daily Mail.

- Bio je ovo težak tjedan. Znam da me je ponekad teško voljeti, ali mi nastavljate uzvraćati ljubav - prenosi britanski tabloid riječi pjevača.

Zahvalio se onima koji su mu bili podrška, dodajući da su se svi suočili s usponima i padovima. Kako brojni mediji navode, policiji je kroz ispitivanje naglašavao da je popio "samo jedan martini".

Ured lokalnog državnog odvjetnika, Edwarda Burkea Jr., koji će braniti Timberlakea na sudu, rekao je za Page Six da se Burke raduje obrani od optužbi i da će imati puno toga za reći kad za to dođe vrijeme.

Kako prenose, sljedeće suđenje je zakazano za 26. srpnja, a pjevač neće morati prisustvovati proceduralnom ročištu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. lipanj 2024 08:26