NOVI PROBLEM

Johnny Depp zabrinuo brojne obožavatelje: Gubitak svijest, ozljede i sada ovo. Što mu se događa?

Pozdravio je okupljene uoči svog nastupa u petak navečer sa svojim bendom Hollywood Vampire

Johnny Depp nakon izlaska iz privatnog zrakoplova

 Patriot Pics/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Na iznenađenje brojnih obožavatelja, Johnny Depp je prošlog petka stigao u Boston uz pomoć štapa.

Ova 60-godišnja zvijezda "Pirata s Kariba" bila je nasmijana uoči svog nastupa u petak navečer sa svojim bendom Hollywood Vampires i to unatoč štapu koji je zabrinuo mnoge. Depp je nosio crno-bijeli preveliki karirani sako i bijelu majicu ispod, a upario ih je s tamnim hlačama i bijelom maramom s lubanjom u džepu. Kao i inače, glumac je nosio ogrlice te je iskombinirao plavi šešir i sunčane naočale.

image

Johnny Depp u Bostonu

Patriot Pics/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Inače, kako je Page Six već i pisao, Deppov bend je bio prisiljen odgoditi tri datuma svoje američke turneje 29. svibnja zbog njegove ozlijede gležnja.

- Žao nam je što moramo podijeliti s vama vijest da će Hollywood Vampires odgoditi nadolazeća tri koncerta američke turneje ovog tjedna - napisao je tada bend, koji također čine Alice Cooper, Joe Perry i Tommy Henriksen, na društvenim mrežama.

image

Johnny Depp nakon izlaska iz privatnog zrakoplova

Patriot Pics/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Johnny je zadobio bolnu ozljedu gležnja nakon nedavnih nastupa i liječnik mu je savjetovao da ne putuje. Shrvan je ovakvim razvojem događaja, ali jedva čeka da se odmori kako bi sva četiri "vampira" mogla dati sve od sebe na turneji - stoji na stranicama rock benda.

image

Johnny Depp i Alice Cooper na pozornici

Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia

Također, ovo je prvo pojavljivanje glumca u javnosti nakon što je svijet obišla vijest da je pronađen bez svijesti u svojoj hotelskoj sobi u Budimpešti. Deppov bend je u posljednjem trenutku otkazao nastup u Budimpešti, a prema policijskom izvještaju glumac se onesvijestio te su morali pozvati liječnika. Depp je navodno bio u toliko lošem stanju da nije mogao ni doći do pozornice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:12