ŠUŠKA SE, ŠUŠKA...

Joaquin Phoenix partnericu nazvao suprugom pa potaknuo nagađanja o braku

Slavni glumac se 2019. zaručio sa svojom djevojkom, zajedno imaju jedno dijete, a čekaju i drugo

Joaquin Phoenix i Rooney Mara

 Valerie Macon/Afp

Glumac Joaquin Phoenix potaknuo je nagađanja da se oženio sa svojom dugogodišnjom partnericom, glumicom Rooney Marom. On je u nedjelju gostovao u podcastu "Talk Easy with Sam Fragoso" gdje je Rooney nazvao "svojom suprugom", prenosi Page Six.

image

Joaquin Phoenix i Rooney Mara

Fpa/Full Picture Agency Via Afp

Glumac je pričao o tome kako je nastao njegov govor za dodjelu Oscara 2020. godine te rekao kako ga je osmislio dok je "razgovarao sa svojom majkom i ženom". Kasnije je u epizodi jasno dao do znanja da je mislio na Maru kad je spomenuo svoju suprugu.

Međutim, nije izravno rekao da su on i Rooney uplovili u bračne vode.

Joaquin i Rooney su se upoznali 2012. godine dok su radili na filmu "Her". Vezu su započeli tek nekoliko godina kasnije kad su zajedno snimali film "Mary Magdalene". Par se zaručio 2019. godine.

image

Joaquin Phoenix i Rooney Mara

Valerie Macon/Afp

"Ona je jedina djevojka koju sam pretraživao na internetu. Bili smo samo prijatelji, prijatelji koji razgovaraju putem emaila. Nikad nisam napravio to. Nisam nikad pretražio curu na internetu", rekao je on ranije. Godinu dana nakon zaruka su Joaquin i Rooney dobili njihovo prvo dijete, sina Rivera, kojeg su nazvali prema glumčevom preminulom bratu Riveru Phoenixu koji je preminuo 1993. godine.

Rooney je u veljači ove godine otkrila da čeka drugo dijete s partnerom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 10:23