FILMSKI FESTIVAL

Jesu li ovo najbolja izdanja iz Cannesa? O seksi prorezu Emily Ratajkowski još uvijek se priča...

Glumice su izgledale glamurozno dok su prisustvovale projekciji filma u Cannesu

Emily Ratajkowski, Kristen Stewart i Sharon Stone

 AFP/Profimedia

Emily Ratajkowski, Sharon Stone, Kristen Stewart izgledale su glamurozno dok su prisustvovale projekciji filma 'Zločini budućnosti' tijekom 75.godišnjeg filmskog festivala u Cannesu.

Emily se pohvalila svojom nevjerojatnom figurom u svjetlucavoj prozirnoj haljini s odvažnim prorezom sa stražnje strane haljine koji se pružao sve do stražnjice, crnim remenom i sandalama. Manekenka je svoje lice ukrasila brončanom paletom šminke koja je naglasila njezinu prirodnu ljepotu, a smeđa kosa bila je oblikovana u raspuštene kovrče.

image

Emily Ratajkowski

Patricia De Melo Moreira/AFP

U međuvremenu, Sharon je oduševila u Dolce & Gabbana zelenoj haljini sa životinjskim uzorkom s prorezom koji je pokazivao njezine zategnute noge. Glumica je nosila svjetlucave smaragdne sandale, blistave srebrne naušnice, a kompletni look upotpunio je crveni ruž na usnama.

image

Sharon Stone

Patricia De Melo Moreira/AFP

S druge strane, Kristen je nosila bijelu suknju s velikom mašnom sprijeda, dok je šareni crop top dugih rukava pokazao njezin utegnuti trbuh. Glumica je svoju kombinaciju upotpunila parom crnih potpetica, dok je nosila svoj tipični smoky eye i stilizirala kosu u visoki konjski rep.

image

Kristen Stewart

Cyril Moreau/Bestimage/Profimedia/Cyril Moreau/Bestimage/Profimedia

Nakon što je potpuno otkazan 2020. i proveden u skladu sa strogim zdravstvenim standardima 2021., crveni tepih se vratio u punom sjaju. Prema Daily Mailu, ukupno se očekuje oko 35.000 filmskih profesionalaca koji će prisustvovati do 28. svibnja na najglamuroznijem događaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:55