ŠOK U SHOWBIZ SVIJETU

Jennifer Lopez i Ben Affleck se razvode?! Izvor: ‘Gotovo je, iselio se. Ovog puta ne treba njega kriviti za to‘

Obožavatelji su već ranije primijetili da Ben i Jennifer već tjednima nisu provodili vrijeme zajedno

Ben Affleck i Jennifer Lopez

 Stoianov/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Stoianov/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Svijet showbiza uzdrmala je vijest o razvodu jednog od najpopularnijih slavnih parova! Kako piše In Touch Weekly, Benu Afflecku je prekipjelo i odlučio je navodno razvesti se od pjevačice Jennifer Lopez, a navodno se već i "iselio iz kuće koju dijele", potvrdio im je to izvor blizak paru.

"Gotovo je, razvest će se, a ovaj put Bena ne treba kriviti za to", poručuje insajder za In Touch.

Obožavatelji su već ranije primijetili da Ben i Jennifer već tjednima nisu provodili vrijeme zajedno. Glumac nije prisustvovao Met Gali sa svojom suprugom 6. svibnja, unatoč njezinoj važnoj poziciji supredsjedateljice događaja. Benovo službeno opravdanje zašto nije nazočio Met Gali glasilo je da je "zauzet snimanjem filma ‘The Accountant 2‘, međutim izvor In Toucha tvrdi da je odlučio razvesti se od slavne pjevačice.

"Sada je fokusiran na posao i svoju djecu. Ben se već iselio i vjerojatno će prodati njihovu kuću iz snova, za kojom su tragali pune dvije godine. Nikada se neće prestati voljeti, ali ona njega ne može kontrolirati, a on nju ne može promijeniti. Nije bilo šanse da ovo potraje", tvrdi izvor.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/Afp/Profimedia

Par, koji je već jednom bio u vezi pa su razvrgnuli zaruke 2003., i onda se ponovno spojili gotovo 20 godina kasnije, već je ranije imao problema u odnosu jer su se na različite načine nosili sa slavom. Jennifer se puno bolje nosila s medijskom pozornošću, dok je Ben uvijek od nje bježao. U dokumentarcu "The Greatest Love Story Never Told" pjevačica je također otkrila da se teško nose s pozornošću javnosti i da tu moraju raditi kompromise.

"Mislim da Benu nije baš ugodno što ja ovo radim, ali on me ne može spriječiti", rekla je tada Jennifer.

"Ben nikada nije htio uništiti Jenniferine snove ili joj reći da ne može učiniti nešto što bi pomoglo njezinoj karijeri, iako ga ona prilično kontrolira", tvrdi izvor.

Nažalost, čini se da je postići kompromis bilo teže nego što su to mislili...

"Čekali su gotovo dva desetljeća da ponovno budu zajedno, ali na kraju jednostavno nisu uspjeli", tvrdi izvor i nastavlja: "Oboje su rekli da su sazreli i da su učili na svojim greškama, ali neki od većih problema koji su ih i prvi put razdvojili ostali su isti."

Podsjetimo, Ben i Jen prvi su put započeli ljubavnu vezu ranih 2000-ih, a samo nekoliko dana prije nego što su se trebali vjenčati, otkazali su vjenčanje. Ostali su zajedno do siječnja 2004., a tada je uslijedio konačan kraj. Pomirili su se gotovo 20 godina kasnije, 2021., te zatim konačno vjenčali u srpnju 2022. No, ako su ova nagađanja istinita, velikoj ljubavi došao je konačan kraj...

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

/Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2024 14:46