JESU LI PRETJERALI?

Jennifer Aniston zapanjila je ‘novim licem‘, ali pogledajte što su od sebe napravile ove zvijezde: ‘Ovo je horor...‘

Glumica iz "Teorije velikog praska" tvrdi da je njezino povećanje grudi bila najbolja stvar koju je ikada napravila

Slavne glumice i pjevačice često se podvrgavaju estetskim korekcijama

 Profimedia/

Jennifer Aniston je nedavnim fotografijama svog utegnutog lica iznenadila fanove, pa je internet ubrzo počeo brujiti o njenim estetskim operacijama koje je negirala godinama. Naime, osim zvijezde "Prijatelja", plastična kirurgija i estetske operacije su usko vezane i uz brojne druge holivudske glumce i osobe iz javnog života.

Spomenuta Aniston je istakla u više intervjua kako pazi na prehranu te vježba šest puta tjedno u svom domu na Beverly Hillsu, no to ovoj 55-godišnjakinji ne donosi mladoliki izgled koji je pokušala sačuvati nakon čak 30 godina na sceni.

image

Jennifer Aniston

Tatiana/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Tatiana/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumica je javno progovorila o čak dvije operacije nosa: jednoj prije uloge u “Prijateljima”, a drugoj 2008. Ono što nije priznala je navodna operacija podizanja grudi o kojoj se nagađa godinama.

Naime, Aniston je svoje navodne operacije uspjela dobro prikriti, no njena kolegica sa seta "Prijatelja" to nije uspjela. Kada se priča o lošije izvedenim, odnosno, neuspjelim operacijama, često se spominje Courteney Cox, koja je 2017. godine navodno "otopila sve svoje filere".

image

Courteney Cox, 2014.

Jason Merritt/Getty Images/Profimedia/Jason Merritt/getty Images/profimedia
image

Courteney Cox, 2023.

John Angelillo/upi/profimedia/John Angelillo/upi/profimedia

- Trenutačno sam najprirodnija što mogu biti - rekla je za New Beauty 2017. godine i istaknula kako se "osjeća dobro, jer ipak liči sebi".

- Mislim da sada više sličim osobi kakva sam bila. Trudila sam se da mi lice ne padne, ali zbog toga sam izgledala umjetno. Treba ti pokret na licu, pogotovo ako imate tanku kožu kao ja. Ovo što imam nisu bore zbog starosti, već zbog osmijeha. Morala sam naučiti prihvatiti neke pokrete i shvatiti da mi fileri nisu prijatelji - rekla je.

Ako su Jennifer i Cox obilježile devedesete, posljednje su desetljeće predvodile kontroverzne i često omražene sestre Kardashian i Jenner, a Kylie Jenner je prva koja je otvorena progovorila o plastičnim operacijama i filerima. Još 2016. je Kylie u svojoj aplikaciji otkrila da se podvrgla filerima za usta.

image

Kylie Jenner, 2024.

Michael Tran/Afp
image

Kylie Jenner, 2012.

Robyn Beck/Afp

- Za sad imam samo filere u ustima, no nikad ne reci nikad.. Ako dođem do točke kada mi nešto na tijelu ne bude stvarno odgovaralo, nisam protiv toga da mijenjam to - napisala je. Prilikom jednog razgovora sa svojim sestrama u seriji 2023. godine, raspravljale su o utjecaju koji ona i njezina poznata obitelj imaju na standarde ljepote u današnjem društvu. Kylie je rekla svojim sestrama, Kourtney i Khloe Kardashian, kako je "normalno ponekad se osjećati nesigurno".

- Kao dijete samo bila samouvjerena. Uvijek sam voljela sebe - i dalje volim sebe - a jedna od najvećih zabluda o meni je da sam bila nesigurno dijete koje je napravilo toliko operacija da bi promijenilo svoje cijelo lice, što nije istina; koristila sam samo filere. Ne želim da to bude dio moje priče - izjavila je Kylie.

Ako su spomenute sestre Kardashian seks simboli i "utjecajnice" današnjice, onda je u sedamdesetima i osamdesetima to bila Janice Dickinson - jedna od najuspješnijih manekenki ikada. Podsjetimo, tu 178 centimetara visoku brinetu s tamnim očima mnogi pamte po kampanjama za Versace i Calvin Klein te braku sa Sylvesterom Stalloneom. Doduše, od vremena kada je ponosno nosila titulu prvog supermodela na svijetu se puno promijenila, a mnogi za to okrivljuju "ovisnost" o plastičnim operacijama.

image

Janice Dickinson, 2004.

Hubert Boesl/Dpa Picture-alliance Via Afp

Rođena je 16. veljače 1955. godine, a prvi estetski zahvat imala je s 33 godine. Zvijezda je potrošila tisuće i tisuće dolara na razne zahvate, a kao rezultat toga, Janice je 2013. proglasila bankrot nakon što je zapala u dugove zbog neplaćenih kozmetičkih računa.

image

Janice Dickinson, 2004.

Hubert Boesl/Dpa Picture-alliance Via Afp

Radila je facelifting, operaciju grudi, zatezanje trbuha i vrata, liposukciju i botox. Grudi je radila devedesetih, 2004. se podvrgla faceliftingu, a tri godine kasnije je ponovo zategla trbuh i vrat. Zvijezda je za svoj bankrot 2013. okrivila plastičnu kirurgiju, a nedavno je u jednom intervjuu priznala kako je "živjela za plastične operacije". Zvijezda negira da ima filere, inzistirajući na tome da su joj "usne prave". Doduše, slavni kirurg dr. Anthony Youn vjeruje da je dala napraviti "gotovo sve plastične operacije lica koje postoje".

Tijekom devedesetih, bilo je malo televizijskih serija koje su privukle gledatelje kao Twin Peaks, a Lara Flynn Boyle istakla se kao jedna od ljepotica u toj mističnoj seriji punoj intrige i strave. Nekada fatalna Lara nedugo je snimljena nakon dugo vremena ispred svoje kuće, a njen izgled zabrinuo je fanove jer poznata glumica danas izgleda potpuno drugačije.

image

Lara Flynn Boyle, 2000.

Scott Nelson/Afp
image

Lara Flynn Boyle, 2023.

-/Coleman-rayner/Profimedia/-/coleman-rayner/profimedia

Nekada atraktivna ljepotica s vremenom je postala ovisna o estetskim zahvatima koji su joj promijenili lice do neprepoznatljivosti. Također, i sama glumica svojevremeno se otvorila o tome kako se osjeća nesigurno zbog starenja, a pogotovo kada se radi o dobivanju uloga.

Što se tiče lica s malih ekrana, poznata Kaley Cuoco nedavno je progovorila o estetskim zahvatima. Glumica poznata po "Teoriji velikog praska" izjavila je za Women‘s Health da je njezino povećanje grudi bila "najbolja stvar koju je ikada napravila". Također je govorila o operaciji nosa i filerima.

image

Kaley Cuoco

Cbs/Planet/Profimedia/

- Koliko god želite voljeti svoju nutrinu, žao mi je, također želite izgledati dobro - rekla je.

- Mislim da to ne biste trebali činiti zbog muškarca ili bilo koga drugoga, ali ako se zbog toga osjećate samouvjereno, onda je to nevjerojatan osjećaj - rekla je.

image

Kaley Cuoco

Cbs/Planet/Profimedia/

Gwyneth Paltrow donedavno je spadala u kategoriju holivudskih zvijezda koje se, s jedne strane, ne razmeću plastičnom kirurgijom, a s druge ne poriču da su joj pribjegle kako bi “spasile obraz”. Voditeljica brenda "Goop", Paltrow unatoč ljubavi prema prirodnom slijedi moderne metode očuvanja ljepote.

image

Gwyneth Paltrow, 2008.

Anne-christine Poujoulat/Afp

- Koristim organsku kozmetiku, ali koristim i laser. To je ono što život čini zanimljivijim, ravnoteža između prirodne ljepote i umjetnog - rekla je.

image

Gwyneth Paltrow, 2023.

Dia Dipasupil/Getty Images/Profimedia/Dia Dipasupil/getty Images/profimedia

Opće je poznato da je za estetsku kirurgiju potrebna pozamašna svota novca, a to zasigurno nije problem Lauren Sánchez, ženi milijardera Jeffa Bezosa.

image

Lauren Sanchez, 2010.

Gabriel Bouys/Afp

Dr. Ramtin Kassir, slavni liječnik koji je radio sa zvijezdama kao što su Melissa Gorga i Lele Pons, dodaje da je jasan znak da je Bezosova djevojka bila na faceliftingu njezina "zalijepljena ušna resica", što je vidljivije na nekim od njezinih novijih fotografija. Stručnjaci smatraju da je u nekom trenutku počela s botoksom koji redovito nastavlja stavljati te da je vjerojatno ubrizgala i filere. Nadalje, ona ima 53 godine i već bi joj se trebale vidjeti bore na licu, no čini se kako ih je "popeglala".

image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez, 2024.

Drew Angerer/Afp

Inače, ni muškarci nisu strani estetskim zahvatima. Britanski voditelj, medijski mogul i član žirija "Britain‘s Got Talent" Simon Cowell iznenadio je britanske medije prošle godine izgledom svog lica nakon niza plastičnih operacija. Simon je ranije negirao da je išao na facelifting (tretman podizanja lica), ali je priznao da žali što je "često koristio botoks".

image

Simon Cowell, 2010.

Stan Honda/Afp

- Jesam li otišao pod nož? Mislim da su takve tvrdnje histerične i iskreno, samo me nasmijavaju. Ne, nisam bio na faceliftingu. Ubrizgali su mi malo botoksa ili čega već, ali ništa drastično - komentirao je Cowell, prenosi Daily Mail.

image

Simon Cowell, 2022.

John Nacion/Nurphoto Via Afp

Usprkos tome, nedavno je otkrio kako je ipak možda malo pretjerao s botoksom, rekavši da je nakon posljednjeg tretmana izgledao kao "lik iz horora".

- Odlučio sam prestati s time nakon što sam čudnim izgledom prestravio osmogodišnjeg sina Erica - zaključio je 63-godišnji Cowell.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. kolovoz 2024 18:21