RUSKA MANEKENKA

Jedna od najljepših žena današnjice upravo je pristanište za čamce učinila seksi mjestom: Ovim fotkama opravdala je tu titulu

Ovom se prigodom poznata manekenka pohvalila svojim trbušnim mišićima i zategnutim, dugim nogama

Irina Shayk

 Screenshot/instagram/

Slavna manekenka Irina Shayk, koja slovi za jednu od najljepših žena današnjice, prošli je vikend provela u društvu svoje sedmogodišnje kćerkice Lee De Seine, a uz predivne lokacije koje su posjetile, 38-godišnja Irina oduševila je pratitelje fotografijama u bikiniju.



Naime, prizori utegnutog tijela slavnog modela nisu nikoga ostavili ravnodušnim, a posebice ne fotografije uz vodu, u crnom kupaćem kostimu. Ovom se prigodom poznata manekenka pohvalila svojim trbušnim mišićima i zategnutim, dugim nogama.

image

Irina Shayk

Screenshot/instagram/

Uz fotografiju sebe kako sjedi u pristaništu za čamce u izazovnom izdanju, priložila je još nekoliko fotografija koje savršeno prikazuju kako se idilično provela sa svojom kćeri. Na jednoj fotografiji, malena Lea visi naglavačke sa sprave na igralištu, a duga plava kosa joj pokriva lice. Druga fotografija prikazuje stopala djevojčice i njihove otiske u pijesku pored majčinih stopala, dok se njihov pas smjestio između njih.

image

Irina Shayk

Screenshot/instagram/

Također, nije izostavila ni fotografiju s kozom, za koju je jedan pratitelj iskomentirao da "pozira s Cristianom Ronaldom", njezinim bivšim dečkom.

image

Irina Shayk

Screenshot/instagram/

Inače, Irinu su nedavno povezivali s legendom NFL-a, Tomom Bradyjem, no nakon prekida s tim slavnim nogometašem, Jutarnji je prenio vijest da "ona sada traži novog muškarca".

- U "šopingu" je za muškarcem, ali grupa ljudi s kojom izlazi je mala. Treba joj poznata osoba koja dobro izgleda i ima novca. Koliko je takvih? Pet, deset? - kazao je izvor. Ruski model, koji inače ima kći s poznatim glumcem Bradleyjem Cooperom, potragu za idealnim muškarcem provodi u Europi i SAD-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 09:14