VRIJEDI POKUŠATI?

Jedna od najfotografiranijih žena svijeta: ‘Poslala bih Putinu svoje gole fotke kad bih znala da će to zaustaviti rat‘

Slavna manekenka smatra da bi nasljednik Vladimira Putina mogao biti ‘još gori‘ od njega

Caprice Bourret

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Nakon što je prethodno pozirala gola kako bi podigla svijest o ratu koji Vladimira Putina i Ukrajine, manekenka, poduzetnica i filantropkinja Caprice Bourret i dalje se oslanja na golotinju kada je u pitanju potencijalno okončanje sukoba.

"Pretpostavljam da bih mogla Putinu poslati pismo u kojem obećavam nekoliko golišavih slika ako se povuče iz Ukrajine. Kad bih znala da će to zaustaviti ovaj rat, onda bih to učinila", rekla je 51-godišnja manekenka Richardu Edenu na afterpartyju za novi film ‘The Lair‘, održanom u Maddox Tavernu u Mayfairu.

image

Caprice Bourret

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

I premda slavna ljepotica ne bi imala ništa protiv da Putinu izazove srčani udar svojim izazovnim tijelom, pita se je li ruski predsjednik uopće živ.

"Čula sam glasine da je mrtav. I zabrinuta sam zbog toga tko bi ga mogao zamijeniti. Taj bi mogao biti čak i gori", dodala je manekenka.

image

Caprice Bourret

Wnphotography/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Wnphotography/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Inače, Caprice je bila slavna manekenka 90-ih kada ju je među zvijezde vinula naslovnica Voguea. Često su je nazivali ‘jednom od najfotografiranijih žena na svijetu‘, a pojavila se na više od 350 naslovnica časopisa diljem svijeta i u preko 300 TV emisija i filmova. Od 1996. živi u Ujedinjenom Kraljevstvu, gdje je izgradila uspješnu karijeru kao model, glumica, TV ličnost i poduzetnica, tj. vlasnica modnog brenda By Caprice.

Bogatstvo joj se procjenjuje na 30 milijuna dolara, a u braku je s producentom Tyjem Comfortom s kojim ima dva sina, Jetta i Jaxa. U nedavnom je intervjuu čak izjavila da sinovima zna platiti nekoliko funti kako bi otišli iz kuće na sat vremena da se ona i suprug mogu neometano seksati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 01:16