MAMI UZDAHE

‘Je li ovo za Travisa?!‘: Kylie Jenner atraktivnim fotografijama provocira bivšeg dečka

Prema izvoru, njihova veza ‘nikad nije bila laka‘ za Jenner, koja "poludi" svaki put kad se pojave glasine o varanju

Kylie Jenner

 Instagram/screenshot

Kylie Jenner podijelila je niz atraktivnih fotografija na svom Instagramu nakon vijesti da su ona i Travis Scott prekinuli po drugi put.

- Nemoj biti je**** bezobrazan - napisala je 25-godišnjakinja u opisu izazovnih fotografija te na taj način ‘odala počast‘ jednom od kultnih citata sestre Kim Kardashian iz reality showa "Keeping Up with the Kardashians".

Na vrućim fotkama popularna Kylie leži na kauču u crnom push-up grudnjaku obasjana zrakama sunca. Jennerinih 378 milijuna pratitelja brzo je shvatilo njezin nestašluk te su povezali da ovim fotografijama izaziva svog bivšeg dečka.

image

Kylie Jenner

Instagram/kylie Jenner/

- Je li ovo za Travisa?! - upitao je jedan od komentatora.

Prema izvoru, njihova veza "nikad nije bila laka" za Jenner, koja bi "poludjela" svaki put kad bi se pojavile glasine o varanju, poput onih koje su se pojavile u listopadu.

- Kylie je vrlo usredotočena na svoju djecu i svoj posao. Travis je suprotnost. Voli tulumariti. Definitivno imaju različite fokuse. Uvijek je tako bilo - objasnio je izvor Page Sixu.

Vijest da je dvojac prekinuo proširila se nakon što je 25-godišnja Jenner povela svoju i Scottovu 4-godišnju kćer Stormi na novogodišnji odmor u Aspen, sa svojim prijateljima, odnosno, Justinom Bieberom, Hailey Bieber i Stassie Karanikolaou. Osnivačica Kylie Cosmeticsa podijelila je snimku sebe i svoje kćeri na sanjkama putem svog TikToka.

Podsjetimo, par koji je postao poznat po tome da se stalno vraća jedno drugome u tajnosti je dobio prvo dijete u veljači 2018. Javno su potvrdili svoju romansu prije manje od godinu dana, samo nekoliko tjedana nakon što su Jenner i njezin bivši, Tyga, konačno prekinuli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 02:52