CRNA ČIPKA

Je li ovo najizazovnije izdanje kraljice skandala? Bivša supruga Scottieja Pippena plijeni pažnju bujnim dekolteom

Riječ je o njezinu odvažnom izdanju u kojem se pojavila na večeri sa svojom 13-godišnjom kćeri Sophijom

Larsa Pippen

 Profimedia

Bivša supruga NBA legende Scottieja Pippena te zvijezda realityja ‘Real Housewives of Miami‘, Larsa Pippen, nedavno je dodatno potaknula šuškanja da je u vezi sa sinom košarkaške legende Michaela Jordana, Marcusom Jordanom, a sada ponovno plijeni pažnju.

Ovog puta riječ je o njezinu odvažnom izdanju u kojem se pojavila na večeri sa svojom 13-godišnjom kćeri Sophijom.

image

Larsa Pippen

Affinitypicture/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Affinitypicture/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Larsa je prošetala u čipkastoj, prozirnoj, crnoj majici ispod koje se jasno ocrtavao crni grudnjak koji je jedva pridržavao njezine bujne grudi, a outfit je začinila crnim hlačama, torbicom i cipelama na visoku petu.

image

Larsa Pippen

Affinitypicture/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Affinitypicture/backgrid/backgrid Usa/profimedia

U ovom seksi izdanju viđena je samo dva dana nakon što su je paparazzi snimili na utakmici s Marcusom Jordanom. Mnogi su uvjereni da su njih dvoje par, iako su vječito ponavljali da su ‘samo prijatelji‘.

48-godišnja bivša najbolja prijateljica Kim Kardashian, koju nazivaju i kraljicom skandala i 31-godišnji Marcus prije nekoliko su dana uživali u South Beachu, a iako je Larsa prethodno inzistirala na tome da su samo prijatelji, na plaži su izgledali kao par dok ju je on grlio naočigled svih. Svjedoci tvrde i da su se mazili u hladu pod suncobranom, a u jednom je trenutku pao i sočni poljubac. TMZ Sports je također ranije pisao kako je ljepotica viđena da ljubi Marcusa po vratu tijekom jednog izlaska u New Yorku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. lipanj 2024 23:36