LJUBAV I GLAMUR

Je li on muškarac zbog kojega se razvela modna urednica? Kad je s njim, naprosto zrači od sreće

Bilo je glasina, ali i demantija da se bivši suprug možda vratio bivšoj supruzi, čiji je suprug, investicijski bankar umro 2015.
Anna Wintour i Bill Nighy 2012.
 Yui Mok/Pa Images/Profimedia

Nakon 16 godina braka Anna Wintour (70), poznata modna urednica američkog Voguea, i Shelby Bryan (74) odlučili su potpisati papire za razvod braka. Zajedno su bili od 1999. godine, no rijetko su se zajedno pojavljivali u javnosti.

Navodno je sve krenulo nizbrdo još 2013. kada je otkriveno da je Shelby Bryan dužan poreznoj službi 1,2 milijuna dolara.

Bilo je glasina, ali i demantija da se Bryan možda vratio bivšoj supruzi Katherine, čiji je suprug, investicijski bankar umro 2015. godine.

U međuvremenu su britanski mediji počeli nagađati ima li nešto više osim prijateljstva između Anne Wintour i britanskog glumca Billa Nighyja u lijem je društvu bila često viđena na modnim revijama, kazališnim predstavama i restoranima u New Yorku i Londonu.

image
Anna Wintour i Bill Nighy 2012.
Matt Crossick/Pa Images/Profimedia
image
Anna Wintour nakon objave vijesti o razvodu
Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

U siječnju ove godine vidjeli su je odličnoga raspoloženja i sretniju no ikada kada su ona i Nighy snimljeni kako zajedno u restoranu u New Yorku. Čak je tom prilikum skinula sunčane naočale, svoj zaštitni znak, što inače rijetko čini.

Bill Nighy (70) nikada nije želio otkriti kakve je prirode njihovo prijateljstvo. Kada su ga pitali za Annu WIntour 2015. bio je vrlo obazriv. Njega najbolje znamo iz popularne ljubavne komedije 'Zapravo ljubav'.

- Očito je da nemam ništa za reći o tome. Puno je tračeva o meni, a vjerojatno i o Anni Wintour.

Prošlo je jako dugo vremena otkako je Anna snimljena sa Shelbyjem Bryanom. Fotografi su ih snimili na US Openu 2018. godine. Sjedili su jedno do drugoga ali jedva da su se pogledali u oči.

U jednom trenutku se Wintour odmaknula od njega, a u jednom trenutku kao da se zaledila od pomisli da bi ga mogla dotaknuti.

Bila je to potpuno drugačija slika bračnog para u javnosti koju su ranije pokazivali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 19:10