NIJE VIŠE SLOBODAN

Jason Momoa otkrio koga ljubi: Evo kako su se zabavljali na putovanju u Japanu

Glumac se rastao od svoje bivše supruge Lise Bonet u siječnju 2024. godine

Jason Momoa

 Larry Marano/instar Images/profimedia/Larry Marano/instar Images/profimedia

Zvijezda "Aquamana", Jason Momoa, potvrdio je svoju novu romansu s glumicom Adrijom Arjonom. Par je uživao u Japanu, a Momoa je dio atmosfere podijelio i na svojim društvenim mrežama.

"Japan, ostvarenje si sna, oduševio si me. Zahvalni smo svima koji su otvorili svoje domove, stvarajući uspomene s novim i starim prijateljima uz još jednu nevjerojatnu avanturu s mojom ljubavi", napisao je na Instagramu glumac i pozdravio svoje obožavatelje.

Inače, Momoa se rastao od svoje supruge Lise Bonet, s kojom ima dvoje djece, u siječnju 2024. Bivši supružnici imaju zajedničko fizičko i pravno skrbništvo nad 16-godišnjom kćerkom Lolom i 15-godišnjim sinom Nakoa-Wolfom. Kako Daily Mail prenosi, supružnici su pokrenuli proces krajem 2020., ali su tek 2022. objavili da se rastaju.

image

Jason Momoa i Lisa Bonet s djecom

Ama/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Ama/mega/the Mega Agency/profimedia

U nedavnom je intervjuu glumac otkrio da nije slobodan. Prije Arjone, Momoa je kratko ljubio Eizu Gonzales. Arjona se 2019. udala za svog dugogodišnjeg partnera, odvjetnika Edgarda Canalesa. Svoju su ljubav držali vrlo privatnom pa nije poznato kada je romansa puknula.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 19:31