LJUBAV S TERENA

Jannik Sinner nakon pobjedničkog povratka otkrio da opet ljubi, riječ je o lijepoj Ruskinji: ‘Da, zajedno smo‘

Drugi tenisač svijeta vratio se u akciju nakon trotjednog izbivanja s teniskih terena - kako poslovno, tako i privatno...

Anna Kalinskaja i Jannik Sinner

 Profimedia/

Teniski tereni užarili su se kako zbog dobrih servisa tako i zbog nove ljubavi! Teniska zvijezda Jannik Sinner potvrdio je na French Openu da ljubi tenisačicu Annu Kalinskaju.

"Ne volim puno govoriti o svom privatnom životu, ali da, Anna i ja smo zajedno", rekao je 22-godišnji tenisač, prenosi NY Post.

image

Anna Kalinskaya

Fabrizio Corradetti/ipa Sport// Imago Sportfotodienst/profimedia/Fabrizio Corradetti/ipa Sport// Imago Sportfotodienst/profimedia

Talijan, koji je ujedno i drugi tenisač svijeta, vratio se u akciju nakon trotjednog izbivanja s teniskih terena zbog ozljede kuka, a na kraju je i pobijedio Amerikanca Christophera Eubanksa. Očito se ‘bacio u akciju‘ i izvan terena pa je uspio osvojiti srce 25-godišnje Ruskinje. O njihovoj romansi počelo se šuškati još ranije ovog mjeseca, kad su viđeni na večeri u Parizu.

Ruskinja, koja je trenutno 23. na svijetu, viđena je na Roland Garrosu uoči Sinnerova meča, a ona je sama pobijedila Francuskinju Claru Burel u ponedjeljak te tako nastavila svoj četvrtfinalni niz s Australian Opena u siječnju. Sinner je vjerno pratio njezin meč s tribina.

image

Jannik Sinner

Anne-christine Poujoulat/afp/profimedia/Anne-christine Poujoulat/afp/profimedia

Lijepa tenisačica ranije je bila u vezi s australskim profesionalnim tenisačem Nickom Kyrgiosom. Sinner je ranije ljubio manekenku Mariju Braccini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 16:37