IZNENADA SE SRUŠIO

Jamie Foxx umalo je preminuo u bolnici, sad otkrio što se događalo: ‘Zaboljela me glava, evo što sam onda vidio...‘

Glumac je hospitaliziran dok je radio na projektu ‘Back in Action‘ s Cameron Diaz pa je snimanje nastavljeno ove godine

Jamie Foxx

 Zapata/mega/the Mega Agency/profimedia

Glumac Jamie Foxx napokon je otkrio što se dogodilo kad je hospitaliziran u travnju prošle godine. Foxx je ispričao da nije mogao hodati i da je ‘vidio tunel, ali ne i svjetlo‘, dok se borio za život, prenosi Daily Mail. Sve je počelo jakom glavoboljom, a onda se tri tjedna kasnije probudio i nije se ničega sjećao.

"Nije me bilo 20 dana. Sestra i kćer su me odvele liječniku i on je rekao: ‘Nešto se događa tamo gore‘", prepričavao je glumac obožavateljima pokazujući na glavu. "Ono što sam proživio ne bih poželio ni najgorem neprijatelju jer je teško kad je skoro gotovo... Ponovo poštujem život. Imam novo poštovanje prema svojoj umjetnosti", rekao je ranije na dodjeli nagrada Critics Choice Associationa.

image

Jamie Foxx

Kayla Oaddams/getty Images/profimedia/Kayla Oaddams/getty Images/profimedia

Foxx ima veliku podršku od prijatelja i obitelji koji se brinu za njega od kobnoga trenutka. "Jamieju je puno bolje i ponovno se počinje osjećati kao on. Nije 100 posto još uvijek, ali definitivno je na putu oporavka. Osjeća se jako dobro i uzbuđen je što će se vratiti na posao kad za to dođe pravo vrijeme", kazao je izvor.

Glumac je hospitaliziran dok je radio na projektu "Back in Action" s Cameron Diaz pa je snimanje nastavljeno krajem siječnja ove godine, a premijera se očekuje sredinom studenog. No, to nije jedini veliki projekt. Foxx i njegova 30-godišnja kći Corrine zajedno rade na projektu "Beat Shazam" koji broji već sedam sezona.

image

Jamie Foxx i Cameron Diaz

Netflix/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Netflix/backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Jamie Foxx, Cameron Diaz, Glenn Close i Jamie Demetriou u filmu Back In Action

Netflix/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Netflix/backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Show Beat Shazam

Fox Tv/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Fox Tv/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Ide mu baš dobro, ide mu nevjerojatno. Jako sam zahvalna što mogu raditi (na Beat Shazam) s njim i provoditi toliko vremena s njim", kazala je jednom prilikom Corrine koja se nedavno zaručila za Joea Hootena. "Bili smo na Havajima na ronjenju, a nitko od moje obitelji ne zna plivati. Dakle, svi smo usred oceana i počinjemo se utapati. Moj je zaručnik jednog po jednog izvukao, a moj je tata rekao: ‘Čuvaj ga! Spasio je obitelj", ispričala je Corrine anegdotu koja je Hootena zbližila s Foxxom.

image

Corrine Foxx i Jamie Foxx

Goffphotos.com/goff Photos/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 10:45