BLISKA PRIJATELJICA

James Blunt otkrio zašto se zvijezda ‘Ratova zvijezda‘ počela drogirati: ‘Vršili su veliki pritisak na nju...‘

Carrie Fisher poznata je po svojoj ulozi princeze Leie u ‘Ratovima zvijezda‘

James Blunt

 Mike Gray/avalon/profimedia/Mike Gray/avalon/profimedia

Pjevač James Blunt blizak je prijatelj glumice Carrie Fisher, a sada je priznao da je zvijezda, poznata po ulozi princeze Leie u franšizi ‘Ratovi zvijezda‘, pod pritiskom šefova ponovno zlouporabila drogu zbog velikog pritiska da bude mršava u 60. godini.

"Ona je stvarno pozitivna, ali vršili su veliki pritisak na nju da bude mršava... Stavila je na sebe veliki presing i ponovno se počela drogirati", prenosi Daily Mail riječi pjevača.

image

Carrie Fisher

Supplied By Lmk/landmark/profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Kao što znamo, Fisher je preminula 2016. godine zbog zatajenja srca koje je uzrokovao koktel droga kao što su kokain, met, ecstasy, alkohol i opijati. Dok je govorio o bizarnim uvjetima rada zvijezde, priznao je da se i sam zatekao u nelagodnim okolnostima zbog svog poziva.

Pjevač je otkrio da mu je šef benda Pussycat Dolls prijetio da prestane spavati s članicom benda. "Šef diskografske kuće poslao je krupnog čovjeka da mi kaže da će me ubiti ako ponovno spavam s Pussycat Doll", prenosi Daily Mail Bluntove riječi.

image

James Blunt i Sofia Wellesley

Jhphoto/Česká Editoriální Fotografie/profimedia/Jhphoto/Česká Editoriální Fotografie/profimedia

Inače, pjevač je navodno prije 18 godina proveo noć s Jessicom Suttom, ali sreću je ipak pronašao s aristokratkinjom Sofiom Wellesley. Par ima dva sina, a najstarijem je kum glazbenik Ed Sheeran. "Slava je poput droge i nalazim se u veličanstvenom dijelu svog života u kojem ona blijedi", zaključuje Blunt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. lipanj 2024 03:29