IZAZOVNA REPERICA

Izgleda kao milijun dolara! Cardi B pokazala kipteći dekolte, muž je za rođendan počastio darovima vrijednim pola milijuna

Njeni su obožavatelji bili oduševljeni poklonima koje je reperica dobila povodom svog rođendana

Cardi B povodom svog rođendana

 Profimedia/

Američka reperica i glumica Cardi B proslavila je svoj 31. rođendan u velikom stilu, a njen suprug Offset joj je poklonio tri nove Hermès torbe ukupne vrijednosti oko pola milijuna dolara.

image

Cardi B je pokazala svoju zavidnu figuru

The Daily Stardust/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Daily Stardust/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Popularni reper dokumentirao je otvaranje darova na svojim Instagram pričama, snimajući atraktivnu pjevačicu kako drži tri narančaste kutije s potpisom francuske modne kuće. Cardi B je za ovu prigodu odjenula izazovnu crvenu haljinu prožetu čipkom, koja je istaknula i njezin bujni dekolte.

image

Cardi B i Offset

Khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Khrome/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Cardi B i Offset

Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Shotbynyp/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Naime, Cardi je zacvilila kada je otvorila prvu kutiju, u kojoj je bila jarko ružičasta torba s uzorkom krokodilske kože, a slična je torbica nedavno prodana za otprilike 92 tisuće dolara na 1stdibs web stranici.

image

Skupocjena Hermes torbica

Instagram/screenshot/

Dok je drhtala uz melodije Madonninog "Voguea", Cardi je raspakirala iznimno rijetku Faubourg Birkin torbicu, često zvanu "House Birkin", jer je napravljena po uzoru na Hermèsov pariški izlog u ulici Rue du Faubourg Saint-Honoré.

image

Skupocjena Hermes torbica

Instagram/screenshot/

Jedna od takvih torbica trenutno se nudi na 1stdibsu i prodaje se za nevjerojatnih 298.975 dolara, prenosi Page Six.

- Moja najdraža! - vrisnula je Cardi kad je raspakirala jedinstvenu torbu te dodala da "nije spremna vidjeti treću".

image

Cardi B

Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Shotbynyp/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Cardi B

Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Shotbynyp/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Offset joj je predložio neka pogleda o kojoj se torbi radi prije nego što otvori svoju posljednju kutiju, u kojoj se nalazila sjajna torba zlatne boje. Slična verzija torbe prodana je na aukciji 2020. za 72 tisuće dolara, čime je ukupna vrijednost Cardinih rođendanskih darova porasla na približno 462.975 dolara.

image

Slavljenica Cardi B

Instagram/screenshot/

Naravno, dobitnica Grammyja ima još mnogo Hermès torbi u svom ormaru; ranije je već obožavateljima dala uvid u svoju opsežnu kolekciju na Instagramu.

Doduše, torbe nisu bile jedino rođendansko iznenađenje; Offset je također ispunio njihov dom jarko ružičastim ružama, balonima i svijećama kako bi obilježili ovaj poseban dan.

Njeni su obožavatelji bili oduševljeni poklonima koje je reperica dobila, a jedna ju je korisnica Instagrama upitala "gdje je naručila svog muža", jer bi očito i ona jednog baš poput 31-godišnjeg repera Offseta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:08