ŠTO JE S ČARAPAMA?!

Izgleda da su Bianca i Kanye opet zajedno, ali njegovu snimku iz restorana teško je objasniti

Kanye je skinuo svoje Yeezy tenisice s čarapama i dao ih kuharu da ih isproba

Kanye West i Bianca Censori

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/

Bianca Censori opet se prilično ogolila tijekom izlaska, odjenuvši tek minijaturni grudnjak i mini suknju nakon ponovnog susreta sa suprugom Kanye Westom. Kreatorica brenda Yeezy otputovala je u Dubai kako bi se pridružila glazbeniku na još jednom raskošnom odmoru. Prije toga je provela neko vrijeme s prijateljima i obitelji u Australiji. Tako je 28-godišnja Bianca viđena kako blista u oskudnoj odjeći, koju je kombinirala s parom ružičastih pahuljastih sandala na štiklu, dok je par uživao u izlasku u poznatom restoranu Nobu.

Bianca je bila s Kanyeom i dok je on imao prilično čudnu interakciju s chefom Nobuom Matsuhisom u dubajskom Nobu By The Beach u četvrtak. U video isječku koji je podijelio obožavatelj, vidi se kako Kanye (46) čavrlja s kuharom i osnivačem lanca restorana omiljenog kod slavnih osoba dok ga je Bianca također snimala u pozadini.

Kanye je skinuo svoje Yeezy tenisice s čarapama i dao ih kuharu da ih isproba. Dok je stajao bos Nobu ih je obuo na noge i pokazao ih okupljenoj gomili koja ih je promatrala. Kanye se pritom smiješio dok je sve u prostoriji ispitivao: "Izgleda bolje, zar ne?" Zatim je ponovno upitao: "Izgleda mnogo bolje, zar ne?" nakon čega su svi oko njih prasnuli u smijeh.

Bianca i Kanye ponovno su se sastali u Dubaiju nakon tvrdnji kako su se razišli. Par se vjenčao u prosincu 2022., a prva godišnjica braka je za samo nekoliko dana. No, prema izvješćima koja su se pojavila prošlog vikenda, par je na "pauzi" od sredine listopada.

Prošlog tjedna izvor je tvrdio da obitelj australske ljepotice Biance "nikada nije bila obožavateljica Yea", a mnogi ljudi bliski modelu pitali su se je li udaja za 46-godišnjeg repera bila "prava odluka". Izvor za The Sun je dodao: "Kanye je rekao da se odmaraju jedno od drugog od sredine listopada i da mu je sada jedini fokus na glazbi. Stvarno želi objaviti novi album s Ty Dollar $ignom".

Nakon niza tvrdnji o razvodu, sada se čini da je par sretniji nego ikada nakon ponovnog susreta u Dubaiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 14:53