RUKAVICA I ĆELAVA GLAVA

Izgled Morgana Freemana na Oscarima iznenadio i zabrinuo obožavatelje: ‘Kad se to dogodilo?‘

Pojavio se na pozornici dodjele Oscara noseći crnu satensku rukavicu na ruci i s novom frizurom

Morgan Freeman i Margot Robbie

 Patrick T. Fallon/Afp

Omiljeni holivudski glumac Morgan Freeman pojavio se na pozornici dodjele Oscara noseći crnu satensku rukavicu na ruci – 15 godina nakon što je doživio tešku prometnu nesreću zbog koje mu je lijeva ruka ostala paralizirana.

Uz Margot Robbie, 85-godišnji oskarovac obilježio je na pozornici 100 godina američke kompanije Warner Bros. Holivudska glumica odjenula je crnu, svjetlucavu haljinu dok je Freeman odabrao elegantni smoking.

image

Morgan Freeman i Margot Robbie

Si/Avalon/Profimedia/Si/avalon/profimedia

Legendarni glumac doživio je prometnu nesreću 2008. kada mu se automobil više puta prevrnuo na autocesti, a unatoč obećanjima liječnika da će mu se ruka oporaviti, ostala je paralizirana. Zbog oštećenja živaca mora nositi kompresijsku rukavicu kako bi održao protok krvi.

- Doživio sam oštećenje živaca, ne mogu pomaknuti ruku. Ako ne pomaknete ruku, nateći će. Znate li da mičete rukom otprilike milijun puta dnevno?, rekao je neposredno nakon nesreće.

Legendarni glumac pažnju obožavatelja privukao je i sijedim brkovima te ćelavom glavom.

"Kad se dogodilo da je Morgan Freeman oćelavio?", "Ćelavi Morgan Freeman koji je ostario stvara mi toliko anksioznosti koju uopće nisam očekivao", glasili su neki od komentara na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 03:42