PAZI, PENNY

Izdanje na granici pristojnosti: Iz ove haljine slavnoj je manekenki zamalo sve poispadalo...

Riječ je o haljini koja izgleda kao da se sastoji od gornjeg i donjeg dijela, koje povezuje tanka traka

Penny Lane

 Mpi04/capital Pictures/profimedia/Mpi04/capital Pictures/profimedia

Engleska manekenka Penny Lane privlačila je sve poglede na modnoj reviji u organizaciji magazina Sports Illustrated, na čijoj je naslovnici osvanula prošle godine.

Ovog je puta modnom pistom prošetala u dvodijelnom bikiniju koji se sastojao od gornjeg dijela cvjetnog uzorka i gaćica zebra uzorka.

image

Penny Lane

Goffphotos.com/goff Photos/profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

Osim tim kupaćim kostimom, 28-godišnja ljepotica plijenila je pažnju i nakon revije, kada se pojavila u provokativnom izdanju koje je uključivalo bijelu haljinu koja graniči s pristojnosti. Riječ je o haljini koja izgleda kao da se sastoji od gornjeg i donjeg dijela, koje povezuje tanka traka. Gornji dio izgleda poput bikinija, a donji dio je vrlo nisko rezan pa izgleda kao da joj je haljina pala na kukovima te da bi samo jedan nagli pokret mogao izazvati modnu katastrofu...

image

Penny Lane

Goffphotos.com/goff Photos/profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

Penny se proslavila radeći za luksuzne brendove, kao što su Dolce & Gabbana, Armani, Balmain, SKIMS, Burberry i Intimissimi, a također smo je mogli vidjeti u Drakeovom spotu za pjesmu ‘Falling Back‘ iz 2022. Okušala se i u glumi pa je tako imala epizodnu ulogu u filmu ‘Justice League‘. No, poziranje za Sports Illustrated bilo joj je ostvarenje dječačkog sna. Do toga je došlo nakon što je 2023. bila jedna od ukupno sedam pobjednica SI Swim Searcha, prenosi Men‘s Journal.

Na početku karijere imala je male grudi pa su mnogi uvjereni da je u međuvremenu bila na plastičnoj operaciji, što ona negira.

"Svi me pitaju jesam li bila na plastičnoj operaciji, jer je promjena toliko ekstremna. Ali odgovor je ne. Moje tijelo je potpuno prirodno, nije riječ o operaciji, ovdje se radi samo o hormonima. U industriji modelinga u to vrijeme nije bilo druge opcije; mogli ste ili izgubiti kilograme ili uopće ne raditi. Odlučila sam se za navodno najzdraviji način, prekomjerno sam vježbala, maksimalno smanjila porcije i bila sam izložena konstantnom stresu. Tada sam izgubila menstruaciju", ispričala je manekenka jednom prilikom.

Nakon toga se okrenula holističkom pristupu liječenja te joj se menstruacija vratila, a disbalans hormona je također nestao. "Moje se muškobanjasto i izrazito mršavo tijelo transformiralo u ženstveno tijelo s puno oblina. Kukovi su mi narasli, grudi su mi narasle", priznala je ljepotica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. lipanj 2024 10:35