NA BRODU OD 200 MILIJUNA DOLARA

IVANKA TRUMP NA JAHTI STIGLA U DUBROVNIK Usidrila se pred Lokrumom pa otišla u šetnju Stradunom

 REUTERS/CROPIX

Luksuzna jahta Rising sun, usidrena jutros pred otočićem Daksom privukla je mnoge znatiželjne poglede, još i više kad se pronijela vijest da njome po Jadranu plovi 35- godišnja Ivanka Trump, kći Ivane Trump, bivšeg modela i prve žene kontroverznog republikanskog kandidata na predsjedničkim izborima u SAD-u, Donalda Trumpa, javlja Dubrovački vjesnik.

Ivanka je od početka aktivno uključena u očevu kampanju, a čini se da je mlada poslovna žena i bivši model iskoristila ljeto kako bi se malo predahnula prije završnice predsjedničkih izbora u studenom.

Rising Sun je jahta dizajnera Jona Bannenberga, izgrađena 2004. u njemačkom brodogradilištu za Larrya Ellisona, jednog od čelnika korporacije Oracle. Od 2010. u vlasništvu je njujorškog mangata i filmskog producenta Davida Geffena i jedanaesta je najveća jahta na svijetu, duljine gotovo 138 metara. Cijena joj premašuje 200 milijuna američkih dolara.

Rising sun sa sidrišta na Daksi otplovila je pred Lokrum otkuda se Ivanka Trump sa suprugom Jaredom Kushnerom prekrcala u gumenjak, a potom otišla u šetnju Gradom, piše Dubrovački vjesnik

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 16:27