SLAŽETE LI SE?

Istup slavnog glumca podijelio javnost: ‘Odgajamo mlakonje, a djeci trebaju patnja i mizerija...‘

Arnold je priznao da je kćeri zapalio cipele jer ga nije slušala, a sinu je bacio madrac kroz prozor jer nije pospremio krevet
 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Odgajamo generaciju mlakonja, rekao je između ostaloga Arnold Schwarzenegger (76) za gostovanja kod Howarda Sterna kojim je podignuo priličnu prašinu.

Arnie ima petero djece- Katherine (33), Christinu (31), Patricka (30), i Christophera (26) s bivšom suprugom Mariom Shriver te 26- godišnjeg sina Josepha s Mildred Baenom.

Sternu je priznao kako je kćeri za kaznu jednom zapalio cipele, a sinu nakon što nije pospremio krevet, madrac je bacio kroz prozor u bazen.

- Mladi ljudi moraju patiti, i boriti se te prolaziti kroz bol, mizeriju i neugodu kako bi uspjeli u životu i očvrsnuli, inzistirao je Terminator koji se boji da su mladi dana mekani kao bebice. Nakon toga je poslao poruku svima koji ga žele slušati.

-Svi vi koji se štitite od lošega u životu i bježite u ugodu- gotovi ste. Nikad neće stići do cilja, morate se boriti.

image
Abc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Abc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Arnoldu je očito dosadno, jer u posljednje vrijeme ima vrlo otvorene medijske istupe, nakon što mu je autobiografski dokumentarac zapalio Netflix.

Tako je nedavno priznao da je afera s kućnom pomoćnicom njegov ‘veliki za*eb‘. Zbog toga mu je i završio brak s Mariom.

- To je najveća greška mog života i apsolutno sam kriv samo ja i nitko drugi, rekao je.

- Prestanimo stvarati generaciju slabića. Mlade treba tjerati da se bore, bave sportom i uče, a to znači da moraju proći bolne trenutke, nastavio je.

S obzirom da je jednom bio najpoznatiji bodybuilder na planeti danas ga, kaže, smeta što stari i ne može održavati fit tijelo.

- Svako jutro pogledam se u ogledalo i sam sebi kažem da sam oduran, priznao je Arnie, inače sedmerostruki Mr. Olympia dodavši da ga posebno smeta kad vidi obješena prsa.

- Gledam svoje tijelo i pitam se- pa koji se vrag događa s mojim mišićima?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:49