TRZAVICE NA DVORU

'ISKORISTILA ME GLUMICA B KATEGORIJE' Poznati britanski novinar bez dlake na jeziku razotkrio Meghan Markle: 'Kad je toliko tračeva, većina je točna'

 
Piers Morgan i Meghan Markle
 Henry Nicholls/Reuters / TRIP/Profimedia

Jedan od poznatijih britanskih novinara u svijetu showbiza, nekadašnji urednik tabloida poput Suna i Daily Mirrora, a danas kolumnist Daily Maila Piers Morgan, za taj je list napisao vrlo otvoreni članak u kojem razotkriva Meghan Markle kao beskrupuloznu profesionalnu glumicu koja je bliska samo s ljudima od kojih ima koristi. Kad joj više ne koriste, odbacuje ih, a to se dogodilo i njemu.

Prijateljstvo između Markle i Morgana započelo je sasvim slučajno, više na njezinu inicijativu. U jesen 2015., Morgan je odlučio na Twitteru zapratiti nekoliko glumaca serije ‘Suits’, uključujući Meghan Markle. Ona mu je odmah odgovorila privatnom porukom i zahvalila na praćenju.

- Tokom sljedećih nekoliko mjeseca redovno smo se dopisivali. Pričali smo o svemu, od oružja u Americi preko humanitarnih misija, jogi, kaligrafiji do odbojnosti prema ustajanju u četiri sata ujutro zbog snimanja. Čak mi je počela slati epizode prije emitiranja pa smo ih bez dlake na jeziku zajedno komentirali - piše Morgan i dodaje kako je preko nje upoznao njezinog kolegu, glumca Ricka Hoffmana. S njim se također sprijateljio i redovno dopisivao.

U veljači 2016. Morgan je u svojoj emisiji ‘Good Morning Britain’ ugostio Hoffmana jer je u to vrijeme boravio u Londonu. Gledateljima ni Hoffman ni Markle nisu bili pretjerano poznati, a glumici je odmah nakon emisije poslao zajedničke fotogafije što je oduševilo Meghan.

U lipnju iste godine Meghan se javila Morganu da dolazi na tjedan dana u London, između ostalog gledati prijateljicu Serenu Williams na Wimbledonu, te da bi voljela da se nađu. Meghan je od Serene saznala da je Piers Morgan zapravo celebrity u Britaniji te se odlučila naći s njim u pubu gdje ju je pozvao.

- Pojavila se u pubu i uživali smo u druženju sat i pol kad sam joj pozvao taksi jer je imala dogovorenu večeru s prijateljima luksuznoj londonskoj četvrti Mayfair. U pubu mi je ispričala neke škakljive detalje o svojoj obitelji koje nikad ne bih ponovio jer su izgovoreni u povjerenju. Pitala me za savjet vezan uz karijeru i medije i zaključila da obavezno idući put mora biti gošća Good Morning Britain. Iz taksija mi je poslala niz poruka u kojima mi zahvaljuje i piše da se veseli idućem susretu. Čak je na Twitteru objavila kako joj je drago što je vidjela prijatelja (mene) u Londonu - objašnjava Morgan.

Naravno, od tog trenutka, ako ne i ranije, Piers Morgan ju je počeo smatrati prijateljicom. Bio je u krivu jer je upravo tu noć na večeri upoznala princa Harryja s kojim je iduće večeri otišla na solo spoj. Od tad mu se više nikad nije javila.

BGUK_1235697 - Various, UNITED KINGDOM  - Celebrities seen in this celebrity social media photo posted via Instagram!!

Pictured: Prince Harry, Meghan Markle and Piers Morgan



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 371857002, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos
Princ Harry, Meghan Markle i Piers Morgan

I Meghan Markle i Rick Hoffman prekinuli su naprasno, bez objašnjenja kontakt s Morganom i prestali mu odgovarati na poruke. Hoffman mu se javio nakon 18 mjeseci, i to nakon kraljevskog vjenčanja na kojem je bio prošlog svibnja:

- Piers! Jako mi je žao što nisam odgovarao. Moraš razumjeti, kad sam jednom čuo vijesti, iz poštovanja prema Meghan ništa nisam mogao pričati. Sad mogu podijeliti puno zabavnih detalja. Volio bih kad bismo se mogli naći i nadoknaditi vrijeme u tvom omiljenom pubu. Nadam se da ćeš se javiti. Tvoj prijatelj, Rick - napisao mu je u poruci.

Morgan mu nije odgovorio smatrajući potez nepristojnim i grubim. Oboje ih je smatrao nepristojnima:

- Izigrali su me glumci B kategorije koji su me očito iskoristili za napredovanje vlastite karijere. Kad je naišao netko važniji i očito utjecajniji, poput princa Harryja, mene su iste sekunde odbacili kao smeće.

Premda je razumije i promjene u životu, i kraljevske protokole, i skrivanje, zbog svega je postao vrlo sumnjičav prema Meghan Markle. A, kako kaže, ona sama se nije potrudila od vjenčanja do danas demantirati tu sumnju.

Morgan se boji da trač o razmaženosti doista stoji i da je Hary bio ozbiljan kad je u jednom od prvih zajedničkih intervjua s bivšom glumicom rekao: ‘Što Meghan želi, to Meghan dobije.’

- Bojim se da kao krpu odbaci svakoga tko joj ne da ono što želi ili joj stane na putu prema njezinom društvenom uspjehu. Njezin prvi muž? Odbacila ga je kad joj je krenula karijera u seriji ‘Suits’. Disfunkcionalna obitelj? Svima je bio zabranjen dolazak na vjenčanje. Siroti otac? Isključila ga je iz svega i ostavila da se sam bori s iznenadnom pažnjom medija. Meghan je svoj dosadni i problematični svijet zamijenila za uzbudljiv i fantastičan svijet kraljica, Michelle Obama i Clooneyjevih - piše Morgan.

Dodaje da sigurno ima nešto u nizu negativnih priča koje odjednom cure s dvora o Meghaninom bahatom ponašanju, posebno prema osoblju.

Prvo je razljutila kraljicu inzistirajući na tijari sa smaragdima za vjenčanje dok joj ova nije rekla da ne može imati sve što želi. Šire se i glasine o sve lošijem odnosu s vojvotkinjom od Cambridgea koja se navodno rasplakala kad je Meghan bila gruba oko haljine princeze Charlotte na vjenčanju. Kate se navodno požalila na Meghanin odnos prema kraljevskom osoblju rekavši da je bespotrebno gruba i neugodna.

Meghanina osobna asistentica Melissa Toubati nedavno je dala otkaz nakon samo šest mjeseci službe. Navodno je također bila u suzama na odlasku. Članovima kraljevske obitelji i osoblja navodno je već dojadila njezina dominantna ličnost i diktatorske metode koje uključuju slanje mailova sa zahtjevima u pet ujutro. Navodno je inzistirala na velikom broju osvježivača zraka kako bi se uklonio ‘neugodan miris’ kapele St. Georgea u dvorcu Windsor. Zahtjev su odlučno odbili.

- Kad su iz palače počele curiti tolike količine glasina, budite sigurni da je velika većina točna - upozorava Morgan i dodaje:

- Mislim da je stvar vrlo jednostavna. Meghan Markle je egocentrična profesionalna glumica koja je dobila ulogu života i odlučna je iskoristiti je koliko god može. Posljednjih 20 godina se umiljavala ljudima sve dok joj nisu prestali biti korisni. Nakon toga bi ih odbacila bez pozdrava, a kamoli objašnjenja. Znam jer sam i ja bio jedan od njih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 16:52