ISKRENO PRIZNANJE

I Sofia Vergara samo je jedna od nas, otkrila strahove sa snimanja ‘Griselde‘: ‘Izgledam li užasno? Vidi li mi se celulit?‘

Sofia Vergara bila je zabrinuta oko toga kako će izgledati u scenama seksa, no zadovoljna je rezultatom

Sofia Vergara

 Instagram/Sofia Vergara/

Sofia Vergara otkrila je da se brinula kako će njezino tijelo izgledati na ekranu dok je snimala scene za seriju "Griselda".

"Ne mislim da sam ikad imala seks scenu", rekla je tijekom Netflix FYSEE događaja u nedjelju, piše The Sun.

Članica žirija "America‘s Got Talenta" rekla je da se ne bi brinula oko toga kako joj tijelo izgleda da ima 30, ali sada ima 51 godinu.

"Brinula sam se da ću izgledati užasno. Mislila sam: ‘Gdje me snimaju? Celulit? Sa strane?‘ Uh, valjda sam tašta. To me brinulo i držalo budnom", iskrena je Vergara.

image

Vergara kao Griselda

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Unatoč toj zabrinutosti, sviđa joj se krajnji rezultat kako je serija ispala. U siječnju je premijerno prikazana na streaming platformi i ubrzo je postala hit serija, a prati život kolumbijske narkošefice Griselde Blanco.

"Dobro je ispalo. Stvarno je mračno, a Andy [Andrés Baiz], redatelj, vrlo je umjetnički nastrojen i napravio je da se osjećam super ugodno", kaže Vergara.

image

Sofía Vergara

Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nbc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Podsjećamo, ranije je Vergara, zvijezda "Moderne obitelji", rekla kako bi išla na svaku postojeću plastičnu operaciju.

"Napravit ću sve moguće plastične operacije kada budem spremna", rekla je prošli mjesec za magazin Allure i dodala da bi već krenula na plastične operacije, samo da ima vremena za oporavak od operacija. No, zbog pretrpanog rasporeda još nije stigla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 23:12