ŠEĆER NA KRAJU

I nebo je plakalo na emotivni nastup Celine Dion! Pariz je bio okupan moćnim glasom kanadske ikone

Celine Dion se izvedbom klasika Edith Piaf ‘L‘Hymne A l‘Amour‘ na otvaranju Olimpijskih igara vratila nastupima uživo

Celine Dion

 -/Afp

Kanadska pjevačica Celine Dion u petak se izvedbom klasika Edith Piaf ‘L‘Hymne A l‘Amour‘ na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu vratila nastupima uživo nakon gotovo tri i pol godine.

Dion je krajem 2022. objavila da boluje od rijetke neurološke bolesti koja uzrokuje ukočenost mišića i povećanu osjetljivost na zvuk, dodir i emocionalne podražaje. Višestruko nagrađivana 56-godišnja glazbenica zbog bolesti je otkazala sve koncerte u 2023. i 2024. godini.

image

Celine Dion

-/Afp

Kanadska pjevačica započela je svoju pjevačku karijeru na francuskom, a posljednji nastup uživo imala je u ožujku 2020. u New Jerseyu.

„Koliko smo ponosni! Naša Celine pjeva ‘L‘hymne a l‘amour na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu”, napisao je na platformi X premijer Quebeca Francois Legault.

Kanadski premijer Justin Trudeau na istoj platformi prozvao ju je „kanadskom ikonom, nevjerojatnim talentom koji je mnogo toga prevladao da bi bio tamo večeras”.

„Celine, odlično te vidjeti kako ponovno pjevaš”, dodao je Trudeau.

Dion, najpoznatija po naslovnoj pjesmi iz ‘My Heart Will Go On‘ iz filma ‘Titanic‘, primijećena je u Parizu već u utorak, potaknuvši nagađanja o njezinom nastupu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. srpanj 2024 16:29