SUPARNICI VATRENIH

I Japanci imaju svoje WAGS-ice: Misteriozni odnosi, skrivena imena i rijetki brakovi najbolje opisuju protivnički tim

Ne samo da ih ne objavljuju na društvenim mrežama, već se za postojanje mnogih japanskih WAGS-ica ni ne zna

Japanske WAGS-ice

 Instagram

Japanski nogometni reprezentativci po pitanju svojih boljih polovica vrlo su misteriozni. Ne samo da ih ne objavljuju na društvenim mrežama, već se za postojanje mnogih ni ne zna. Ipak, uspjeli smo pronaći neke od sadašnjih ljubavi nogometaša.

Eiji Kawashima

Vratar reprezentacije ne skriva toliko svoj privatan život. Ponekad objavi fotografiju s obitelji na kojoj obavezno sakrije lice djece. Ime njegove bolje polovice nije poznato javnosti.

Hidemasa Morita

Vezni igrač japanske reprezentacije u siječnju je objavio kako on i njegova djevojka Reina Fujisaka očekuju prinovu, a nakon njenog rođenja se ne suzdržava od pokoje objave sretne obitelji.

Yuto Nagatomo

Nagatomo je u braku s poznatom japanskom glumicom Airi Tairom te s njom ima djecu.

Shuichi Gonda

Shuichi Gonda i Yumi Gonda u braku su od 2010. godine. Poznato je i kako zajedno imaju sina, a Yumi na fotografijama često skriva njegovo lice.

Gaku Shibasaki

Gaku je u braku s glumicom i pjevačicom Erinom Mano.

Daichi Kamada

Vezni igrač japanske reprezentacije svoj život drži u privatnosti, no poznato je kako se 2017. godine oženio. Iako su isplivale fotografije s vjenčanja, identitet njegove supruge nije poznat. Također, Daichi ima sina, ali ni njegovo ime nije otkriveno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:18