DREW BARRYMORE

Hollywoodska zvijezda o razvodu: ‘Pila sam bez prestanka, htjela sam umrtviti svoju bol zbog poraza‘

Glumica s Willom Kopelmanom ima dvije kćeri, a posbeno ju je pogodilo što nije bilo nekog konkretnog razloga za slom braka

Drew Barrymore

 Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Holivudska glumica Drew Barrymore (47) progovorila je o teškom periodu koji je uslijedio nakon što se razvela od glumca Willa Kopelmana.

Bivši supružnici koji imaju dvije kćeri, Olive (10) i Frankie (8) vjenčali su se 2012. Usprkos tome što nije bilo skandala niti je išta konkretno pošlo po zlu, ili se za to barem nije doznalo, par se razveo 2016. Kako kaže glumica, upravo zbog toga što ništa nije pošlo po zlu, situacija je bila teža i zbunjujuća.

Zatim je ispričala da se iz Kalifornije preselila u New York kako bi bila bliže obitelji bivšeg supruga te se prisjetila izrazito teške prve zime nakon preseljenja.

- Postoje trenuci kada pogledate nekoga tko je snažan, ali u tom trenutku slomljen i pomislite: “Kako se ovo dogodilo?” Ja sam bila ta osoba. Slomila sam se, priznala je.

Dok se u prosincu 2021. pohvalila time što je trijezna više od dvije godine, osvrnula se na to kako je alkoholom pokušala umrtviti svoju bol i ponovno se dobro osjećati.

image

Drew Barrymore i Will Kopelman 2014.

Robyn Beck/Afp

- Pijenje je za mene bila konstanta. Nisam se mogla promijeniti. Bila sam slaba i nesposobna učiniti ono što je najbolje za mene, iskreno je rekla.

Glumica je naposljetku prestala piti, a krenula je i na terapiju. Također, istaknula je da joj je njezin talk show dao nešto na što se mogla usredotočiti i nešto u što može vjerovati.

Unatoč tome što se emisija suočila s određenim izazovima kada je pandemija dosegla vrhunac, Barrymore, koja je također izvršna producentica, restrukturirala je “The Drew Barrymore Show”, pridonijevši povećanju gledanosti od 70 posto tijekom treće sezone koja se trenutno emitira.

- Morala sam slušati kritike, voditelje studija, rukovoditelje od svoje 19. godine. Uvijek sam bila za stolom i slušala teške stvari. Tako sam izgradila sposobnost biti objektivna i slušati. Ako stvarno nešto volite, borite se za to, zaključila je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 15:02