INCIDENT

Holivudski glumac hitno prebačen u bolnicu u Španjolskoj, radnici su ga našli kako pluta u bazenu

Ozljeđenog glumca su navodno pronašlo osoblje vile koju je unajmio

Zac Efron odmara na Ibizi
 

 /Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Glumac Zac Efron (36) prebačen je u jednu španjolsku bolnicu nakon što je imao nezgodu u bazenu koji se nalazi u sklopu privatne vile koju je unajmio, donosi TMZ. Njegov agent je pak poručio da je Zec bio na pretragama čisto preventivno i da nije riječ o nikakvom teškom incidentu.

No, priča koju donosi TMZ ide malo drugačije. Glumca su pronašla dva radnika koja rade u vili i izvukla su ga iz bazena. Navodno je tom prigodom ozljedio nogu, odmarajući na Ibizi gdje je stigao nakon otvorenja Olimpijskih igara u Parizu.

Međutim, izvori su za TMZ poručili da su Efrona u bazenu pronašla dva čovjeka koji rade u vili u kojoj je odsjeo na Ibizi i izvukli ga iz vode. Predstavnik glumca je sve nazvao samo ‘manjim incidentom‘ te nije za sad objasnio što se točno dogodilo Efronu.

Magazin People iz svojih izvora saznaje da je glumac u petak navečer stigao u bolnicu i tamo proveo noć. Medij podsjeća da je već imao bizarnu nesreću kada se hodajući u čarapama u svom domu poskliznuo i nezgodno pao na granitnu fontanu. Tada je morao na operaciju i estetski zahvat čeljusti. mkr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 21:34