NIMALO UGLAĐENA

Holivudska zvijezda zabrinula sve ponašanjem tijekom intervjua: ‘Ovo je bilo bolno za gledati. Trebali su to obrisati...‘

Glumica je gostovala u jednom podcastu gdje je pričala o trenutcima iz svoje karijere

Carmen Electra

 @nikotyler/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Američka glumica Carmen Electra zabrinula je obožavatelje svojim ponašanjem tijekom gostovanja u podcastu "The Skinny Confidential". S voditeljima je razgovarala o "Baywatchu", u kojem je igrala ulogu Lani McKenzie, ali su svi primijetili kako se glumica poprilično čudno ponašala.

U podcastu je pričala o brojnim trenutcima koje je prošla tijekom svoje karijere, od slikanja za Playboy pa sve do braka s Dennisom Rodmanom. Ipak, brojni nisu obraćali pozornost na ono što je glumica govorila, nego su počeli nagađati da je Carmen na gostovanje stigla pod utjecajem opijata.

"Čini se da je toliko opijena da jedva izgovara riječi. Ovo je bilo bolno za slušati. Ne mogu ni zamisliti da sjedim tamo i ponašam se kao da je sve normalno", "Na čemu je ona? Aplauz za novinarku koja je nastavila s intervjuom", "Ovo je toliko tužno za gledati. Trebali su to obrisati. Očito prolazi kroz nešto. Nadam se da ima dobre ljude oko sebe", pisali su brojni.

image

Carmen Electra

@nikotyler/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Drugi su pak primijetili da glumica nije izgledala uglađeno kao i inače, a komentirali su i kako je dosta promijenila svoj izgled.

Izvor blizak produkciji je rekao da je Carmen tijekom intervjua imala koronavirus te se stoga ponašala drugačije nego inače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 19:28