AZIL JU JAVNO BRANI

Holivudska ljepotica u novoj drami: ‘Psa je imala samo za pokazivanje, a onda ga je šutnula u azil‘‘

Organizacija za zaštitu životinja Oliviju Wilde naziva velikom zagovornicom spašavanja životinja koja ih jako voli i poštuje

Olivia Wilde

 Olivia Wilde X True Botanicals/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Olivia Wilde X True Botanicals/mega/the Mega Agency/profimedia

Bivša dadilja Olivije Wilde i Jasona Sudekisa izazvala je svojim istupima u medijima lančanu reakciju objašnjavanja kako nešto jest ili nije istina, a posljednji u nizu je istup organizacije za spašavanje pasa sa sjedištem u Los Angelesu iz čijeg je azila Wilde udomila svog zlatnog retrivera Gordona.

Maeday Rescue oglasio se tako na Instagramu kako bi objasnio odluku glumice i redateljice filma "Don‘t Worry Darling" da vrati Gordyja, točnije preudomi ga, piše Page Six. Nazvali su Wilde (38) "velikom zagovornicom spašavanja životinja" i "odgovornom vlasnicom kućnog ljubimca", istaknuvši kako je djelovala "iz suosjećanja i ljubavi prema njemu".

image

Olivia Wilde, Daisy Josephine Sudeikis, Otis Sudeikis i Jason Sudeikis

John Photography/shutterstock/John Photography/shutterstock

Prema Maedayu, organizacija je spasila Gordona zajedno s štencima iz legla 2018. Osnivačica organizacije, Natalie, potom ih je "udomila i hranila na bočicu" sve dok im organizacija nije uspjela pronaći "njihove savršene domove". Wilde je udomila jednog od četiri psa u dobi od dva mjeseca i kažu pružila mu puno ljubavi, dresiranja i putovanja. Međutim, kako navodi centar, glumica je "shvatila da Gordy ne voli putovati i da nije sretan s malom djecom. Wilde i njezin bivši zaručnik, Jason Sudeikis, imaju dvoje djece - sina Otisa (8) i kćer Daisy (6).

Kako je Gordon "stvorio vrlo jaku vezu sa svojim šetačem pasa" koji je živi u Brooklynu, Wilde je tvrde, nazvala Maeday da razgovaraju o situaciji i nakon dugog razmišljanja, sve uključene strane smatrale su da bi davanje psa njujorškom šetaču pasa bilo u Gordyjevom najboljem interesu.

"S vremena na vrijeme životinja je sretnija u drugom okruženju i to je u redu", napisali su u centra za spašavanje, inzistirajući na tome da su ponosni na to što su pronašli savršeni dom za svoje životinje. Maeday je također istaknuo da je Gordyjeva Instagram stranica prepuna dokaza da on živi svoj najbolji život.

"Osjećali smo da smo ovo trebali podijeliti jer mrzimo što mediji prikazuju udomitelja Maedayja u lošem svjetlu", objasnili su bez daljnjih elaboracija.

Prošlog je tjedna, nastavlja Page Six, bivša dadilja bivšeg para iznijela niz šokantnih optužbi o glumcima, uključujući i to da se redateljica nemarno riješila Gordona kako bi mogla više putovati sa svojim novim dečkom Harryjem Stylesom.

"Nakon što je Wilde otišla početkom studenog 2020., došla je u posjet i nonšalantno rekla: ‘Moramo pronaći Gordonu novi dom‘," izjavila je dadilja za Daily Mail. Također je navela kako Jason zapravo ne mari za životinje i želi da pas što prije ode iz njihova doma. Prema dadilji, koja je odlučila ostati anonimna, Sudeikis (47) jednom joj je navodno rekao da Wilde ljubimca ionako ima samo za "pojavljivanje" i da rijetko skrbi za njega.

image

Olivia Wilde i Jason Sudeikis

Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto - Image Press Agency/NurPhoto/NurPhoto via AFP

"Rekla sam Jasonu da poznajem nekoga tko voli Gordona i da je voljan da ga udomi, na što mi je Jason rekao da ga onda odmah odvedemo odavde.", tvrdi dadilja.

U zajedničkom priopćenju za Page Six, Wilde i Sudeikis su demantirali tvrdnje svoje bivše zaposlenice.

"Za nas kao roditelje nevjerojatno je uznemirujuće saznati da je bivša dadilja naše dvoje male djece odlučila javno iznijeti takve lažne i uvredljive optužbe o nama. Njezina sada 18-mjesečna kampanja maltretiranja nas, ali i naših voljenih, bliskih prijatelja i kolega, dosegla je nesretni vrhunac. Nastavit ćemo se fokusirati na odgoj i zaštitu naše djece s iskrenom nadom da će ona odlučiti ostaviti našu obitelj na miru."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:37