DREW BARRYMORE

Holivudska glumica otkrila da nije bila u intimnoj vezi od 2016.: ‘Nisam netko kome treba seks‘

Pojasnila je da ne mrzi seks, već gleda na njega i na ljubav kao na dvije različite stvari

Drew Barrymore

 Timothy A. Clary/Afp

Poznata američka glumica Drew Barrymore otkrila je da nije bila u vezi otkako se rastala od Willa Kopelmana 2016., te dodala da se njen pogled na seks u potpunosti promijenio.

Nedavno je podijelila na svom Instagram profilu fotografiju sebe kako drži u ruci prijenosno računalo dok je opisom objave potaknula svoje pratitelje da pročitaju ‘vrlo osobnu priču’ koju je napisala o apstinenciji samohrane majke.

- Sa svojih skoro 48 godina se potpuno drugačije osjećam u vezi intimnosti nego što sam se osjećala tijekom odrastanja. Nisam imala roditelje koji su mi bili uzori i od malih nogu sam se družila s ljudima na odrasli način, otkrila je glumica poznata po ulozi u hit filmu ‘Charlijevi anđeli‘.

U prošlosti je rekla kako je tražila ‘uzbuđenje, potvrdu i avanturu‘ kroz seksualne odnose, a s obzirom na to da ne postoji način da promijeni svoju prošlost, majka dvoje djece rekla je kako bira gledati situaciju na pozitivan način.

- Nakon dvoje djece i odvajanja od njihova oca, promijenila sam fokus kada je u pitanju ljubav prema samoj sebi i moje dvije kćeri, nastavila je dodajući kako to ne uključuje muškarce, nit ih je uključivalo jedno vrijeme.

Tada je komentirala kako joj je terapeut jednom rekao da seks nije ljubav, već samo izraz ljubavi.

- Cijeli sam život tražila takve riječi koje bi mi pomogle da shvatim razliku i sada, zahvaljujući njemu, razumijem, istaknula je filmska zvijezda.

image

Drew Barrymore

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

- Otkako sam samohrana majka, nisam mogla imati intimnu vezu, priznala je i naglasila kako bi možda i mogla uskoro ući u vezu, no da joj to nikako nije prioritet.

- Nisam osoba kojoj treba seks. Ja sam netko tko je duboko predan poticanju načina na koji mlade djevojke, moje kćeri i ja kao žena, trebamo funkcionirati u ovom svijetu!, rekla je.

Tada je pojasnila da ne mrzi seks, već je jednostavno shvatila da ljubav i seks nisu ista stvar.

Podsjetimo, glumica je u svom showu ‘The Drew Barrymore Show‘ otkrila da bi mogla godinama bez seksa nakon što je saznala da je glumac Andrew Garfield šest mjeseci apstinirao za svoju ulogu u filmu ‘Silence‘ iz 2016.

A ranije ove godine, čak se i rasplakala dok je razgovarala o svom ljubavnom životu s voditeljem Bobbyjem Berkom za CBS Mornings.

- Ne znam kako izlaziti na spojeve s obzirom da imam djecu, otkrila je glumica dok joj je glas pukao, a oči se zasuzile.

- Imam dvije mlade djevojke i jednostavno ne želim dovoditi muškarce kući. Mislim da bi mi trebalo jako puno vremena da upoznam nekoga prije nego što ga uopće mogu upoznati sa svojim kćerima, dodala je.

- Otac ‘moje djece‘ sretno je ponovno oženjen s najdivnijom ženom na svijetu, Allie. Moja djeca imaju ovu izvanrednu maćehu. I naši su procesi bili drugačiji, a njihova strana je tako funkcionalna i cjelovita. I mislim da sam bila po strani u prekrasnom čistilištu, rekla je.

Barrymore i Kopelman su bili u braku od 2012. do 2016. te dijele dvije kćeri; 10-godišnju Olive i osmogodišnju Frankie.

image

Drew Barrymore i Will Kopelman 2014.

Robyn Beck/Afp

Glumica je također bila u braku s Tomom Geenom od 2001. do 2002. i Jeremyjem Thomasom od 1994. do 1995.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 21:12