IDUĆI 007

Hoće li uloga Jamesa Bonda ipak pripasti njemu? Supruga mu može biti mama, a impresionirao je i šeficu serijala

Glasine su se pojavile nakon što je sudjelovao na strogo tajnoj audiciji pred kamerama

Aaron Taylor-Johnson

 -/Aflo/Profimedia/-/aflo/profimedia

Nakon pet filmova o tajnom agentu 007, Daniel Craig je odlučio napustiti tu ulogu, a već se godinama nagađa tko će ga naslijediti. Aaron Taylor-Johnson jedan je od kandidata za ulogu poznatog tajnog agenta, a glasine su se pojavile nakon što je sudjelovao na strogo tajnoj audiciji pred kamerama, piše The Sun.

Aaron, poznat po ulogama u "Kick-Ass" filmovima, Marvelovim "Osvetnicima" i "Godzilli" iz 2014. godine, navodno je impresionirao "šeficu" franšize Barbaru Broccoli tijekom svog boravka u Pinewood studiju, tvrdi izvor blizak The Sunu. Nagađanja o tome tko će preuzeti ulogu Jamesa Bonda su brojne, a kao nasljednici se često spominju Tom Hardy, James Norton i Idris Elba.

image

Aaron Taylor-Johnson

Rodrigo Reyes Marin/Zuma Press/Profimedia/Rodrigo Reyes Marin/zuma Press/profimedia

Podsjetimo, 32-godišnji Aaron iz High Wycombea javnosti se predstavio biografskim filmom "Nowhere Boy" o Johnu Lennonu iz 2009., a na tom je filmu upoznao i redateljicu Sam Taylor-Johnson (55) koja je tada imala 42 godine. Navodno je odmah znao da mu je baš ona srodna duša. Samo mjesec dana nakon upoznavanja, Sam je zatrudnjela, a danas imaju dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:38