U ZADNJI ČAS

Hip hop legenda: ‘Počeo sam se gušiti tijekom seksa, tad sam znao da je krajnje vrijeme da smršavim‘

‘Pokušavao sam udahnuti, i činilo mi se da ne ide. Osjećao sam se kao da imam napadaj astme, a ja nemam astmu‘

Busta Rhymes

 Smg/Zuma Press/Profimedia/Smg/zuma Press/profimedia

Hip hop legenda Busta Rhymes ispričao je kada se dogodio trenutak u kojem je znao da je vrijeme da mu zdravlje postane prioritet. U razgovoru za Men‘s Health 51-godišnji je glazbenik iznio neke od dosad neispričanih priča iz svoje desetljećima duge karijere. Tijekom intervjua, Busta je tako otkrio da je prije mnogo godina, dok je imao spolni odnos sa sad već bivšom suprugom, morao stati usred samog čina jer je "stvarno teško disao".

image

Busta Rhymes

Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia

"Ustao sam i izašao iz spavaće sobe kako se ne bi uspaničila vidjevši me kako jedva pokušavam ostati miran. Pokušavao sam udahnuti, i činilo mi se da ne ide. Osjećao sam se kao da imam napadaj astme, a ja nemam astmu. Izašao sam iz spavaće sobe i otišao u dnevnu sobu, prisiljavajući se da udahnem, da se opustim", prisjetio se Busta.

Iako se svim silama trudio diskretno riješiti situaciju, supruga je ipak primijetila da nešto nije u redu.

"Bila je otprilike ‘Hej, ovo nije osoba u koju sam se zaljubila‘. Nije znala što se događa na van, ali gledala je moje tijelo i težinu. Rekla je: ‘Moraš smršavjeti. Ovo disanje me plaši. Kad sam te upoznala, nisi bio mišićav, ali bio si vitak, bio si uredan i na svom mjestu. Treba mi da se vratiš onome u koga sam se zaljubila‘", prisjetio se Rhymes njezinog odgovora.

Do listopada 2020., reper je bio spreman podijeliti svoju transformaciju sa svijetom. "Nemoj nikad odustati od sebe!!" napisao je na Instagramu pored fotografije prije i poslije. Na jednoj slici rođeni je Njujorčanin bio bez majice, samo u crvenim boksericama dok je pokazivao svoje tijelo "prije". Na drugoj je, pak, Bustino tijelo bilo vidno vitkije dok je podižući majicu, pokazivao zategnute trbušnjake. "Život počinje odmah!!! Moja je posvećenost drugačija!! Inače nikad ne bih izdao album niti bio u najboljoj formi u životu!!", također je napisao referirajući se na album ‘Extinction Level Event 2: The Wrath of God‘.

Busta se ponovno osvrnuo na temu mršavljenja u svibnju 2021. kada je objasnio da se u potpunosti posvetio novom životnom stilu i da ga je zadržao.

"Nisam u formi samo da bih dobro izgledao uz svoju glazbu. Odgojen sam da štitim i brinem za svoju obitelj i svoje ljude. Ne znam kako biti drugačije. Moram pridonijeti na bilo koji način, čak i ako to znači uključivanje u fizičku aktivnost kako bih osigurao preživljavanje", izjavio je u intervjuu.

Svoj gubitak kilograma pripisao je rigoroznoj fitness rutini, vježbanju dva do tri puta dnevno i jedenju obroka bogatih proteinima svaka dva i pol sata. Držeći se zadanih ciljeva, Busta je uspio sa 154 kilograma pasti na 115, u relativno kratkom vremenskom periodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:14