ZVIJEZDE NA UDARU

Harry Styles na koncertu u Beču dobio letećim objektom u glavu, grčio se od bola!

Bacanje stvari na glazbenike postala je sve češća pojava, a žrtve su u posljednje vrijeme bile i Bebe Rexha, Ava Max i Drake

Harry Styles

 Kevin Winter/Getty Images/Profimedia/Kevin Winter/getty Images/profimedia

Bio je to prilično šokantan trenutak za Harryja Stylesa kad mu je u facu doletio leteći objekt tijekom nastupa u Beču u sklopu njegove turneje Love On Tour. Slavni 29-godišnji glazbenik kojeg je u lipnju na nastupu pogodilo cvijeće, šetao je pozornicom kad se dogodio najnoviji incident, koji je kamera uhvatila i završio je na viralnoj snimci na Twitteru koju je podijelio Pop Crave.

Nažalost, to je postala sve češća pojava, obzirom da su i Bebe Rexha i Ava Max doživjele slične situacije posljednjih tjedana.

U videu koji traje deset sekundi, bivši član benda One Direction šeta pozornicom kad odjednom omanji objekt uleti u kadar i završi u blizini Stylesovog lijevog oka. Styles se trznuo i odmah rukom prekrio lice. Bilo je prilično jasno da ga udarac boli, a Harry se zatim sagnuo na nekoliko sekundi prije nego što se uspravio i nastavio se probijati pozornicom, i dalje držeći ruku na licu. Videu koji je postavio korisnik imena Pop Crave kasnije je dodan i tekst: "Prestanite bacati sranja na njega!!!!!".

Kako bilo, ovo nije prvi put za na dobitnika Grammyja bacaju stvari. Prošli mjesec, Harryja je u lice pogodio buket cvijeća tijekom koncerta u Cardiffu. Pop zvijezda je upravo završio svoj pretposljednji nastup u Velikoj Britaniji na stadionu Principality u Cardiffu u sklopu svojih rasprodanih koncerata Love On Tour kada se cvjetni aranžman preletio zrakom nakon što ga je bacio obožavatelj iz publike. Ružičasto cvijeće pogodilo je Stylesa u facu dok se spuštao stepenicama i okrenuo publici kako bi ih pozdravio tijekom počasnog kruga. Harry je razumljivo bio zbunjen incidentom, koji je također snimio obožavatelj iz publike. Glazbenik je trljao lice od šoka nakon što je pogođen, ali se kao pravi profesionalac, samo otresao i nastavio.

Krajem prošle godine, u studenom, zvijezdu filma "Ne brini draga" obožavatelj je pogodio u lice šakom čunjeva na koncertu u Los Angelesu. I taj je iznenadni trenutak zabilježen u videu, kao i moment u kojem Styles odskoči i rukom štiti oko.

Harry se približava kraju svoje turneje obzirom da su mu ostala samo četiri koncerta u Španjolskoj, Portugalu i Italiji, a sve završava 22. srpnja.

Inače, i druge su zvijezde bile žrtve napada na pozornici, pa je tako Drake u zadnji čas izbjegao mobitel koji je netko iz publike bacio na njega u četvrtak u Chicagu u sklopu njegove turneje It‘s All A Blur koju ima s 21 Savage. Tvrdi predmet je udario reperovo zapešće i pao na pod dok je pjevao obradu Ginuwineove pjesme, So Anxious. Srećom, Drake je ostao neozlijeđen i mogao je nastaviti koncert.

Prošli mjesec, Bebe Rexhu je pak mobitel pogodio u lice, no pjevačica je završila s modricom na oku i nekoliko šavova. Kasnije se obožavateljima javila na Instagramu podijelivši fotografiju ozljede i u pozitivnom tonu poručivši: "Dobro sam". Napadač, Nicolas Malvagna, uhićen je i zbog incidenta optužen za napad.

image

Bebe Rexha

/Instagram/beberexha

Navodno je rekao policiji, piše časopis People: "Htio sam vidjeti mogu li je pogoditi telefonom na kraju koncerta jer bi bilo smiješno".

Country pop pjevačica Kelsea Ballerini nedavno je pogođena narukvicom dok je pjevala uživo, a najgore iskustvo ipak je proživjela Ava Max koju je ošamario obožavatelj koji se popeo na pozornicu dok je nastupala prošli mjesec u Los Angelesu. Kasnije je objavila da ju je udario tako žestoko da joj je zagrebao unutrašnjost oka.

Tijekom turneje po Velikoj Britaniji, Pink je bila nemalo iznenađena kad je obožavatelj na pozornicu bacio torbu s pepelom svoje majke na što je zbunjena pjevačica upitala: "Ovo je tvoja mama?". Brižno je pokupila pepeo i onda priznala publici: "Ne znam kako se osjećam u vezi ovoga".

Početkom mjeseca Adele se obratila publici tijekom jednog od svojih stalnih nastupa u Las Vegasu kako bi posramila one koji na koncertima bacaju stvari na pozornicu, a onda se i zaprijetila: "Je*eno vas izazivam. Usudite se baciti nešto na mene i je*eno ću vas ubiti".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:11