BURAN LJUBAVNI ŽIVOT

Halle Berry otkrila koja ju je slavna zvijezda pozvala na spoj: ‘Bilo je staromodno, dobila sam komadić papira...‘

Ne skriva svoju ljubavnu povijest, a nedavno je izjavila da je potrošila čak 200.000 dolara pokušavajući surađivati s bivšim

Halle Berry

 Gabe Ginsberg/getty Images/profimedia/Gabe Ginsberg/getty Images/profimedia

Glumica Halle Berry sigurno je dobila mnoštvo poziva na spoj, no ona će zauvijek pamtiti ‘staromodni‘ način na koji ju je legendarni Prince pitao za izlazak. "Natjerao je nekoga da izađe s komadom papira. Znate kako su djeca to radila: ‘Sviđam li ti se? Da ili ne?‘ Rekla sam da, mislim, ipak sam na njegovom koncertu bila...", prisjetila se Berry, prenosi The Mirror.

"Onda je stigao još jedan papirić na kojem je pisalo: ‘Hoćeš li izaći sa mnom?‘", otkrila je glumica pa dodala kako nije odgovorila na to pitanje. Razlog nije navela, ali je istaknula da je bila izgubila vjeru u muškarce sve dok nije upoznala kolegu, glumca Piercea Brosnana. On joj je ponovno vratio vjeru u muškarce.

"On će uvijek biti moj Bond, uvijek. Obožavateljica sam Piercea Brosnana. Vratio mi je vjeru u muškarce u tom filmu. Ne može postojati čovjek koji je veći džentlmen od Piercea Brosnana", kazala je Berry.

image

Halle Berry

Eugene Gologursky/Getty Images/Profimedia/Eugene Gologursky/getty Images/profimedia

Iako je voljela filmove o Jamesu Bondu, nikada joj oni nisu bili na listi želja. Ipak, sada je počašćena što je bila dio kinematografske povijesti. "Bond nije bio na mojoj listi želja, iako sam voljela filmove, uvijek. Nakon što sam bila u jednom, osjećala sam se kao da sam dio kinematografske povijesti... Ti filmovi su ikonični. Oni će zauvijek biti dio naše povijesti i stvarno sam počašćena što sam dio nje, posebno s Pierceom", objasnila je Berry pa otkrila i jednu anegdotu sa seta.

"Trebala sam biti sva seksi, pokušati ga zavesti, a onda sam se na kraju gušila i on je morao ustati i učiniti Heimlichov zahvat. To nije bilo tako seksi. Bio je uz mene, uvijek će mi biti jedan od najdražih ljudi na cijelome svijetu", rekla je glumica.

image

Halle Berry

Goffphotos.com/goff Photos/profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia
image

Halle Berry

Fati Sadou/abacapress.com/abaca Press/profimedia/Fati Sadou/abacapress.com/abaca Press/profimedia

Što se tiče Berryjina ljubavnog života i izgubljene vjere u muškarce, javnosti je poznato da je glumica sada s Van Huntom. No, nije teško pronaći detalje njezine burne ljubavne povijesti. Berry se 2001. udala za pjevača Erica Beneta i razvela četiri godine nakon. Dobro je zabilježena i povijest s Davidom Justiceom, Gabrielom Aubryjem s kojim ima 16-godišnju kći Gabrielu te Oliverom Martinezom s kojim ima 10-godišnjeg sina Macea.

Inače, Berry je nedavno izjavila da je potrošila 200 tisuća dolara pokušavajući "raditi" s bivšim suprugom Olivierom Martinezom na zajedničkom roditeljstvu njihova sina. Kao što znamo, par se vjenčao 2013. godine, a rastao 2016., ali njihov je razvod finaliziran tek prošle godine u kolovozu. Već nekoliko godina traje žestoka borba oko skrbništva, a nedavno je u javnost izašao i pokoji detalj.

Glumica tvrdi da je Martinez "odgodio" sudsku propisanu terapiju suroditeljstva te da ne može pronaći način da surađuje s njim. "Učinila sam sve što je bilo moguće da radim s Olivierom, da komuniciram s njim i da ga uključim u proces donošenja odluka u vezi s našim sinom na prijateljski način. Olivier je odbio biti suroditelj i komunicirati sa mnom na način usmjeren na dijete. Bio je oporben i nepokolebljiv u svim glavnim pitanjima u vezi s Maceom", prenijeli smo ranije da stoji u sudskom dokumentu u kojem su priložene tekstualne poruke para.

image

Halle Berry i Van Hunt

Affinitypicture/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Affinitypicture/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Jako mi je žao što smo u sukobu. Imala sam više nade za nas. Uvijek sam se nadala da ćemo biti bolji za Macea i da ćemo raditi zajedno kao što smo radili prije Van Hunta. Prije smo se pokušavali slagati zbog Macea, sada ne želiš ni pokušati, a ja sam pokušala, znaš da jesam. Međutim, ti ostaješ ljutit, nisam sigurna zašto. Moramo otpustiti sav ovaj bijes i učiniti bolje. Maceo to zaslužuje. Umorna sam od borbe s tobom...", napisala je Berry poruku Martinezu u kojoj mu je još poručila da ona neće biti dio njegove negativnosti.

Martinez je uzvratio poruku u kojoj je jasno dao do znanja da ne dijeli mišljenje s bivšom. "Jedini način da radimo zajedno je da radimo na tvoj način. To ne znači raditi zajedno. Ti igraš prljavo, kao i uvijek, nisi najbolje interese za Macea stavila na prvo mjesto, ali karma dolazi, bez brige", poručio je Martinez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 07:44