URNEBESAN VIDEO

Halle Berry gotovo sve poispadalo dok je skidala preusku haljinu: I sama je umirala od smijeha dok se mučila

Iako su intimni dijelovi kasnije pri uređivanju videa prekriveni, čini se da se glumica ponovno ne boji pokazati svoje tijelo

Halle Berry

 Screenshot Instagram/Halle Berry/

Glumica Halle Berry objavila je na Instagramu nezgodu koju je imala pri skidanju hrabre modne kombinacije. Berry je imala poteškoće s vrlo uskom odjećom, a sve je zabilježeno u urnebesnom videu gdje glumica pokušava suspregnuti i smijeh i suze.

U jednom je trenutku videa glumica pitala tko je dizajnerica modne kombinacije s kojom se pati. "Anna Quan? Ana Quan, mislim da ćemo morati ovo razrezati", kroz smijeh je kazala Berry kojoj su se u jednom trenutku vidjele grudi. Iako su intimni dijelovi kasnije pri uređivanju videa prekriveni, čini se da se glumica ponovno ne boji pokazati svoje tijelo.

Prisjetimo se samo fotografije koju je za Majčin dan podijelio njezin partner Van Hunt. Berry je na fotografiji, koju je 54-godišnji glazbenik podijelio na Instagramu, pozirala gola na balkonu spavaće sobe, prenosi Daily Mail.

Inače, Hunt i Berry otkrili su svoju romansu 2020. godine. Par nema zajedničku djecu - glumica je prije 16 godina s Gabrielom Aubreyem dobila kćer Nahlu Arielu, a s Oliverom Martinezom ima 10-godišnjeg sina Maceo-Roberta, dok Hunt ima sina Drakea. Da je Hunt pravi, kazala je prije dvije godine Berry, potvrdilo se kada je njezin sin Maceo obavio ceremoniju obvezivanja na stražnjem sjedalu auta.

"Mislim da me napokon vidio sretnu i bio je to njegov način da mi kaže: ‘Ovo je dobro. Ovo me čini sretnim.‘ Bio je to predivan trenutak za sve nas. Ja sam plakala, a Van se trudio da ne zaplače...", prepričala je tada glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. lipanj 2024 21:38