IMA VAŽNU ULOGU

Hailey Bieber uključila se u biznis svog muža Justina: ‘On trenutno vrijedi oko 300 milijuna $, žele postati moćan par!‘

Hailey je vlasnica brenda za njegu kože Rhode, a Justin je vlasnik brenda odjeće Drew House

Hailey Bieber i Justin Bieber

 Bauergriffin/Instar Images/Profimedia/

Model Hailey Bieber (26) upletena je u poduzetničko poslovanje svog supruga pjevača Justina Biebera (29). Osnivačica brenda Rhode aktivna je u poslovanju svog brenda za njegu kože, ali ima važnu ulogu i u poslu svog supruga te sudjeluje na poslovnim sastancima.

„Hailey je preuzela kontrolu i jako je uključena. Sudjeluje na sastancima i puno priča za njega”, rekao je izvor za Page Six.

Justin, dobitnik Grammyja koji je nedavno zanijekao da se rastaje od dugogodišnjeg menadžera Scootera Brauna, trenutno vrijedi oko 300 milijuna dolara, a zarađuje prodajom glazbe i osnivač je brenda odjeće Drew House.

Pjevač je liniju odjeće pokrenuo još 2019. godine, a u ponudi imaju trenirke, jakne, kape i čarape. Logo brenda je žuti smajlić čija su usta zamjenjena natpisom „Drew”, što je Justinovo srednje ime.

image

Justin i Hailey Bieber

42/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/42/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prema Udruženju diskografske industrije Amerike (RIAA), Bieber je trenutno zaradio oko 120 milijuna dolara samo u digitalnoj prodaji, što ne uključuje prodaju albuma i prihode od turneja tijekom godina.

Justin je nedavno zanijekao da se rastaje od menadžera Scootera Brauna s kojim radi 16 godina. Pričalo se kako Justin traži novog menadžera, a da oni nisu razgovarali mjesecima i da su odvjetnici bili uključeni. Podsjećamo, kada je pjevač imao samo 13 godina, Braun ga je primijetio kako radi obrade na YouTubeu, a od tada je krenuo Justinov brzi uspon u karijeri.

Hailey, iako sudjeluje u poslovima svog supruga, ima vremena za fokusiranje na svoj brend Rhode koji je pokrenula u lipnju 2022. Od tada se brend proširio na Kanadu i Ujedinjeno Kraljevstvo. Njezin brend nudi ograničen izbor proizvoda, a model je rekla da joj je to bio i cilj.

„Po jedan proizvod od svega, ali stvarno dobar”, rekla je za Dazed.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:35