ODVAŽNO IZDANJE

Grudnjak je ostavila kod kuće i ništa ne prepušta mašti: Pjevačica prošetala u prozirnoj haljini i tangicama

Njezine kćeri bile su oduševljene maminim izgledom te smatraju da izgleda poput Disneyjeve princeze

Leigh-Anne Pinnock

 Walter/bestimage/profimedia/Walter/bestimage/profimedia

Engleska pjevačica Leigh-Anne Pinnock gotovo ništa nije prepustila mašti kad se pojavila u potpuno prozirnoj haljini sa šljokicama na zabavi nakon London Fashion Weeka.

32-godišnja zvijezda Little Mixa pojavila se bez grudnjaka ispod haljine u boji mente sa srebrnim šljokicama, a ispod nje su joj se nazirale samo tangice.

"Znala sam da je ovo prava haljina za mene kada sam je odjenula, a moje su kćeri kao hipnotizirane gledale u mene i mislile da sam prava Disneyjeva princeza", napisala je na Instagramu Leigh-Anne, koja sa suprugom Andreom Grayjem ima trogodišnje kćeri blizanke.

Pjevačica, koja je prošle godine započela solo karijeru, ranije je otkrila da su ona i 32-godišnji suprug razmišljali o još jednom djetetu. Budući da je Gray profesionalni nogometaš, pjevačica je priznala da su njih dvoje posljednje dvije godine prolazili kroz ‘pakao‘ održavajući vezu na daljinu.

Vjenčali su se tek prošlog ljeta, ali se viđaju samo po dva dana mjesečno zbog njegovog nogometnog rasporeda i njezinih brojnih obaveza. Tako ona živi i radi u Ujedinjenom Kraljevstvu, a Andre se 2022. preselio u Grčku nakon što je potpisao ugovor s grčkim nogometnim klubom Aris FC, prije nego što se pridružio saudijskom Al-Riyadu u rujnu prošle godine.

"Imamo vezu na daljinu. On živi u Saudijskoj Arabiji, tamo igra nogomet. Zadjne dvije godine bili smo uglavnom razdvojeni, viđali smo se možda dva dana mjesečno. Iskreno, to je bio pakao", rekla je tada glazbenica, a kada ju je novinar pitao hoće li se ponovno odseliti kada suprugu istekne trenutni ugovor, priznala je: "Ne mogu više. Ja to ne mogu. Mislim da moramo pričekati i vidjeti što će biti."

Dodala je i da se trudi ne zamjerati suprugu što živi tako daleko dok ona brine o njihovim malim kćerima. "Pokušavam mu ne zamjerati jer znam zašto to radi, on to sve radi za nas. Ali jako je teško sam odgajati dvoje dvoipolgodišnjaka", priznala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 13:52