OPET SE SKINULA

Gola Ireland Baldwin šali se na račun vlastitih grudi, fanovi je odmah utješili: ‘Ma savršene su!‘

Kći glumaca Aleca Baldwina i Kim Basinger pozirala je u toplesu, a bradavice je prekrila naljepnicama s natpisom ‘Ja sam glasala‘
Ireland Baldwin 
 Wiese/face To Face/Face To Face/Profimedia

Još je malo vremena ostalo do predsjedničkih izbora u SAD-u, a Instagram senzacija, model i glumica Ireland Baldwin (25) vlastitu popularnost na društvenim mrežama odlučila je, na sebi svojstven način, iskoristiti kako bi potaknula Amerikance da u što većem broju izađu na birališta.

Atraktivna plavuša u dvorištu raskošne vile u Los Angelesu snimila je seriju provokativnih fotografija na kojima pozira u toplesu - bradavice je prekrila naljepnicama s natpisom 'Ja sam glasala', a na Instagramu je napisala: "Glasanje je cool, pa tako i disproporcionalne grudi".

No ako pitate Irelandine fanove što misle o njezinu poprsju, oni će vam dati potpuno drugačiji odgovor: "Ma ništa im ne fali, savršene su!", komentirali su mnogi.

Inače, kći holivudskih glumaca Aleca Baldwina i Kim Basinger u petak slavi 25. rođendan, a iako su masovna okupljanja zbog pandemije koronavirusa zabranjena, model i glumica nekolicinu bliskih prijatelja već je izvela na večeru, a feštu će vjerojatno nastaviti i tijekom vikenda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:44