SVE ZBOG FOTOGRAFIJE

Godinama se svađaju i mrze, no Britney Spears sada tvrdi: ‘Nedostaje mi moja predivna obitelj‘

Britney se oglasila na Instagramu o tome da si ne može pomoći koliko ih voli

Britney Spears

 Valerie Macon/Afp

Britney Spears (42) priznala je da joj "nedostaje" obitelj unatoč njihovoj dugogodišnjoj svađi. Pop pjevačica oglasila se na Instagramu i otkrila da žali za svojom "apsolutno lijepom" obitelji nakon što je objavila fotografiju svoje majke, Lynne Spears, s kćerima svoje sestre Jamie Lynn Spears.

"Svi imamo problema s obitelji, ali dragi Bože, ne možeš si pomoći koliko ih voliš", napisala je. "Nisam na ovoj slici, ali se sigurno osjećam kao da jesam."

Obiteljska fotografija prikazuje Lynne (69) kako jede za malim dječjim stolom s Maddie (15), Ivey Joan (6) i ostalim članovima obitelji.

"Uz napomenu... Ako me poznajete, uvijek sam završavala za ovim dječjim stolom na svakom događaju na kojem sam ikada bila !!!", dodala je pjevačica.

"Mogu biti u pitanju najelitnije skupe večere i uvijek ću se naći baš ovako, kako sjedim u pozadi s djecom!!! Uglavnom... Objavljujem ovu sliku jer je moja obitelj apsolutno prekrasna i nedostaju mi. Da, ne zvučim pravedno, ali u svijetu kaosa i zbunjenosti đavolji trik je da te zavara i ponizi... I natjera te da misliš da si manje vrijedan !!! Htjela sam podijeliti ovu sliku jer iako nisam na njoj... Sigurno sam se osjećala kao da jesam!", zaključila je.

Britneyin težak odnos s članovima njezine obitelji traje od kraja njezinog 13-godišnjeg skrbništva, koje je završilo u studenom 2021. Godinama je pjevačica prozivala svoju obitelj, posebno svog oca, Jamieja Spearsa (71), koji joj je bio skrbnik.

U svom bestseleru iz 2023., memoarima “The Woman in Me”, kritizirala je Jamieja da je kontrolirao njezin život tako što se pravio da je "previše bolesna da bi si sama izabrala dečka, a ipak nekako dovoljno zdrava da se pojavljuje u sitcomima i jutarnjim emisijama i nastupa pred tisućama ljudi u drugom dijelu svijeta svaki tjedan."

image

"The Woman in Me," memoari Britney Spears

Tns/abaca/Abaca Press/Profimedia/Tns/abaca/abaca Press/profimedia

Tvrdila je da ju je otac koristio samo zbog novca, a i optužila ga je da joj je ograničio prehranu na piletinu i konzervirano povrće. Britney je također krivila svoju mamu što je stajala po strani dok je bila stavljena u ustanovu za mentalno zdravlje i tjerana da ide na turneju.

U listopadu 2022. Britney je na Instagramu kritizirala svoju obitelj jer "nisu uopće svjesni i stvarno vjeruju u svojim glavama da nisu učinili ništa loše." Tada je izvor blizak pop zvijezdi rekao za Page Six da se "osjeća više povrijeđenom majčinim nedjelovanjem jer su uvijek bile bliske".

image

Britney Spears

Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

Britney je svoju mlađu sestru Jamie Lynn (33) u svojim memoarima nazvala "totalnom k*čkom". Slavna pjevačica tvrdila je da se osjećala "izdanom" jer je sestra unovčila njezinu bol izdavanjem memoara "Things I Should Have Said" nekoliko mjeseci prije nego što je završilo njezino skrbništvo.

Britney je kritizirala svoju sestru i jer je razvila dobar odnos s njihovim ocem umjesto da stane na njezinu stranu. Prisjetila se kako je tražila pomoć od Jamie Lynn prije nego što je primljena u mentalnu ustanovu 2018. Sestra joj je navodno tada rekla: "Prestani se boriti protiv toga... Ne možeš ništa učiniti u vezi s tim, stoga se prestani boriti protiv toga."

Za razliku od sestre, Britney je zadržala prijateljski odnos sa svojim bratom Bryanom Spearsom (47).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 15:45